Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 7/5

Το floral όπως σας έχουμε πει πολλές φορές αποτελεί μια από τις πιο hot επιλογές σας για τις ανοιξιάτικες και τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σας. Αν δεν έχετε ακόμα επενδύσει σε ένα floral φόρεμα, ήρθε η ώρα να το κάνετε, αφού μπορεί να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις, από τις καθημερινές μέχρι και τις επίσημες και να συνδυαστεί με πολλά από τα αξεσουάρ σας.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίης μας, επιλέγοντας για τη σημερινή εμφάνισή της στο Πρω1νό, την

πρώτη της καινούργιας εβδομάδας, ένα φόρεμα από την εταιρεία μόδας BSB, μίνι, κρουαζέ, φλοράλ, με λευκή βάση και τέλειες ροδί αποχρώσεις.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ροζ nude καστόρινα ψηλοτάκουνα πέδιλα Tsakiris Mallas που αποτελούν μια από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν στα παπούτσια.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές το περίγραμμα Νο 03 Natural της Radiant σε όλα τα χείλη, από πάνω το κραγιόν Rouge Voluptee Shine No 30 από την YSL και στη μέση λίγο από το ρουζ Metal Fusion No 5 της Milani, όπως ακριβώς και στα μήλα και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της με τις ανάλαφρες άκρες και τον όγκο.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν πως έχουν φορέσει το μίνι floral φόρεμα, σε διάφορες περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες, μερικές από τις πιο αγαπημένες μας celebrities. Έτσι θα πάρετε ιδέες για τις επόμενές σας εμφανίσεις.

Taylor Swift

Miranda Kerr

Katy Perry

Kendall Jenner

Kate Bosworth

Kelly Brook

Diane Kruger

Jennifre Lopez

Elsa Hosk

Emma Roberts

Δείτε ακόμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα