Survivor: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Νίκου Μπάρτζη

Ακόμα μία οικειοθελή αποχώρηση πραγματοποιήθηκε στο φετινό Survivor…

Πιο συγκεκριμένα, στο αποψινό επεισόδιο ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης ότι ο Νίκος Μπάρτζης αποφάσισε να αποχωρίσει από το παιχνίδι λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στα πόδια.

«Ο Νίκος Μπάρτζης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του και δυστυχώς ο τραυματισμός του είναι τέτοιος που θα τον κρατήσει εκτός στίβου μάχης για αρκετό καιρό. Αν και η πρόταση της παραγωγής προς τον Νίκο ήταν να παραμείνει στο παιχνίδι και να αγωνισθεί όποτε οι συνθήκες

του το επιτρέψουν, γνωρίζετε καλά ότι ο Νίκος είναι ένας παίκτης που δεν του αρέσει καθόλου να κάθεται στον πάγκο και να μην αγωνίζεται. Γι’ αυτό το λόγο πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το Survivor», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός σε Κόκκινους και Μπλε.

Λίγο αργότερα ο Νίκος Μπάρτζης εμφανίστηκε ξαφνικά στην παραλία όπου ήταν οι συμπαίκτες του και  εξήγησε τους λόγους που οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση: «Όσο καιρό ήμουν στην κλινική και περίμενα να μου πουν οι γιατροί τι έχω, σκεφτόμουν ότι σε περίπτωση που δεν θα μπορώ να παίξω – και όντως δεν μπορώ να παίξω, γιατί πονάω πάρα πολύ, δεν μπορεί να το καταλάβει κανένας- οι πιθανότητες να πάρω το έπαθλο ήταν μία στις 10, αλλά εκτός από αυτό δεν μπορώ να κάθομαι στον πάγκο και να παίζουν οι άλλοι. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, νομίζω το έχω αποδείξει. Δεν το βρίσκω σωστό και για τα υπόλοιπα παιδιά. Survivor 2021 αντίο, φιλάκια πολλά. Υγεία σε όλους εύχομαι».

Μάλιστα λίγο αργότερα, ο Νίκος Μπάρτζης δήλωσε on camera ότι «δεν θα μπορούσα να μην τους αποχαιρετήσω, όταν έχουμε περάσει τόσα και να τους πω να προσέχουν την υγεία τους. Υπάρχει πιθανότητα 1 στις 10 να κερδίσω το έπαθλο. Τα λεφτά κάποτε τελειώνουν. Γιατί να μην μπορώ να δουλέψω μετά και να πονώ σε όλη μου την ζωή; Τα έχω σκεφτεί όλα. Πάνω από τα λεφτά είναι η υγεία… Στην κλινική σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να κάθομαι στον πάγκο και να μην αγωνίζομαι. Θα γυρίσω πίσω στο χωριό μου και στους ανθρώπους μου που με αγαπούν για να επανέλθω».

Διαβάστε ακόμα:

Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Νίκος Μπάρτζης –Η μεγάλη ανατροπή με τις ομάδες!

Survivor: Κόρο και Τριαντάφυλλος ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο -Τι συνέβη;

YFSF-All Star: Άφωνοι οι κριτές με την μεταμόρφωση της Μπέττυς Μαγγίρα -Δείτε τη!

Keywords
Τυχαία Θέματα