Byredo Open Sky: Τα ταξίδια που ονειρεύεσαι κλεισμένα σε ένα μπουκάλι!

Κάθε δημιουργία της Byredo είναι και μια αντισυμβατική προσέγγιση στο άρωμα (τόσο αντισυμβατική, όσο και ο ιδρυτής της Ben Gorham), από το concept μέχρι τα απρόσμενα ταιριάσματα στις νότες – και αυτή η φιλοσοφία, σε συνδυασμό βέβαια με το ξεχωριστό, απόλυτα Byredo, οσφρητικό αποτέλεσμα, είναι που την κάνουν τόσο ξεχωριστή και τόσο αγαπημένη στις καρδιές των fragrance addicts!

Με το νέο της άρωμα, Open Sky, η Byredo αφουγκράζεται τις σκέψεις και τις επιθυμίες μας για τις μικρές ή μεγάλες αποδράσεις που μας στέρησε η πανδημία, και μεταφράζει

αυτά τα συναισθήματά μας σε μια ευωδιά που μας… ταξιδεύει.

«Όλο αυτό το διάστημα που είμαστε καθηλωμένοι σε ένα μέρος, οι αναμνήσεις μας έχουν γίνει ιδιαίτερα ζωντανές – και αυτό που αναπολώ πιο συχνά είναι τα ταξίδια. Πίσω από τη φυσική έννοια των χώρων, αυτή η ιδέα της κίνησης- των ταξιδιών, του να βρίσκεσαι καθοδόν για κάπου- είναι κάτι που πραγματικά μου λείπει. Το κενό που υπάρχει ανάμεσα στους τόπους: αυτό ήθελα να αιχμαλωτίσω», είπε ο Ben Gorham χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Josef Šlaich (@josephslaich)

Δημιουργημένο σε μια περίοδο όπου όλος ο κόσμος βρίσκεται σε στασιμότητα, το Open Sky εκφράζει ένα μεταφυσικό φόρο τιμής στην εμπειρία του ταξιδιού: μια «απόσταξη» του ίδιου του ταξιδιού, φορτισμένη με προσμονή. Εξερευνώντας το κενό ανάμεσα στην αναχώρηση και τον προορισμό, και την αφηρημένη αύρα ενός ατέρμονου ορίζοντα, το Open Sky είναι ένα άρωμα που δεν υπάρχει ούτε εδώ ούτε εκεί- αντίθετα, είναι μια ωδή στο «ανάμεσα».

Ζωηρό πόμελο τυλιγμένο σε φύλλα κάνναβης, πικάντικο μαύρο πιπέρι, ξυλώδες, ρομαντικό palo santo, μεθυστικό, γήινο βετιβέρ, φλερτάρουν μεταξύ τους χωρίς όρια, σε αυτό το συλλεκτικό ελιξίριο που δημιουργήθηκε για να προκαλέσει απεριόριστες πιθανότητες – ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αρώματα της σεζόν που αξίζει να δοκιμάσεις! (θα το βρεις αποκλειστικά στα attica και στο atticadps.gr/eshop)

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Αυτό το μοντέλο της Victoria’s Secret έχει στο μπάνιο του ένα iconic προϊόν skincare!

Η Dua Lipa με καλοκαιρινό french mani!

Selfcare Sunday: 5 top υφασμάτινες μάσκες για το Κυριακάτικο beauté σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα