Αυτές είναι οι 5 αποχρώσεις που θα δώσουν στο μανικιούρ σας την απόλυτη ανοιξιάτικη πινελιά!

Περιμένετε με ανυπομονησία να κλείσετε και πάλι το ραντεβού σας με τη μανικιουρίστ. Να της ζητήσετε να δημιουργήσει το πιο εξεζητημένο nail look, με έντονα χρώματα και τα σχέδια που μόνο εκείνη μπορεί.

Μέχρι να έρθει όμως εκείνη η στιγμή εσείς θα περιποιείστε τα νύχια σας μόνες στο σπίτι, θα απλώνετε τέλειες αποχρώσεις και θα ακολουθείτε τις συμβουλές μας. Αυτό κάνετε άλλωστε ένα χρόνο τώρα και τα έχετε καταφέρει καταπληκτικά.

Εμείς από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε να σας αποκαλύπτουμε όλες τις τάσεις αλλά και τα βερνίκια νυχιών που πρέπει να αποκτήσετε ενόψει της άνοιξης και του

καλοκαιριού.

Υπάρχουν μάλιστα 5 αποχρώσεις που θα δείτε παντού τους επόμενους μήνες κι εσείς πρέπει να τοποθετήσετε στο καλάθι αγορών asap.

Είναι χαρούμενες, ζωηρές και θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Μπορείτε να απλώσετε μία από αυτές σε όλα τα νύχια ή να επιλέξετε κάποιες δημιουργώντας το τέλειο skittle nail look.

Θα αποκτήσετε την ανοιξιάτικη παλέτα που αποτελείται από ροζ της τσιχλόφουσκα, λιλά, λευκό, pistachio και aquamarine.

Ροζ: Είναι από τα χρώματα που παίρνουν την πρώτη θέση τόσο στα outfits όσο και σε μακιγιάζ ή μανικιούρ. Ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος και πρέπει βρεθεί στο νεσεσέρ σας το συντομότερο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hang Nguyen aka Moon (@thehangedit)

Seventeen Studio Rapid Dry Lasting Color No 15

Λιλά: Είναι το χρώμα που λατρεύουν οι celebrities με πρώτη και καλύτερη την Jennifer Lopez. Τα it girls επίσης το αγαπούν πολύ κι εσείς πρέπει να ακολουθήσετε το παράδειγμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elif (@thatsaleaf)

Erre Due Pro Gel, Fuzzy Slippers

Pistachio: ‘Η αλλιώς “φιστικί”. Είναι το χρώμα που χρησιμοποιούν τα fashion girls και πρόκειται για μια από τις ωραιότερες αποχρώσεις του πράσινου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ℕ

Keywords
Τυχαία Θέματα