Survivor: Ο Λάμπρος Χούτος βλέπει την πρώην γυναίκα του και ξεσπάει σε λυγμούς

Το βράδυ της Πέμπτης παρακολουθήσαμε ένα από τα πιο ανατρεπτικά επεισόδια στο Survivor. Τόσο το τροχαίο των Μαχητών όσο και η στιγμή που οι διάσημοι έρχονται σε επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους έκαναν το κοινό να συγκινηθεί.

Όλοι οι παίκτες λύγισαν μπροστά στην εικόνα της οικογένειάς τους ενώ εντύπωση προκάλεσε το συναισθηματικό ξέσπασμα του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Στέλιου Χανταμπάκη.

Ένας ακόμα

παίκτης που δε μας είχε συνηθίσει σε συναισθηματισμούς είναι ο Λάμπρος Χούτος. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής μόλις αντίκρισε τη φωτογραφία της πρώην γυναίκας του με το παιδί τους έβαλε τα κλάματα.

Άκρως συγκινητικό είναι και το μήνυμα που η ίδια του έδωσε: “Γεια σου Λάμπρο, σε παρακολουθούμε όλες τις μέρες, αλλά δεν μας είναι αρκετό μόνο στην τηλεόραση…Ο Τζόρτζιο θέλει να σου πει: Μακάρι να μπορούσα να έρθω να σε βρω, μού λείπει η αγκαλιά σου! Σε βλέπω κάθε μέρα και είμαι περήφανος!”

Αξίζει να σημειωθεί πως ο γνωστός ποδοσφαιριστής λόγω της δουλειάς του έμεινε για πολλά χρόνια στην Ιταλία και γνώρισε την Έμα την οποία ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή και οι δυό τους απέκτησαν ένα παιδάκι, καρπό της αγάπης τους. Ύστερα από λίγα χρόνια, οι δύο τους αποφάσισαν αρμονικά να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, όμως διατήρησαν καλές σχέσεις για το παιδί τους.

Διαβάστε ακόμα:

Η Ελένη Δάρρα συγκινεί: Το μήνυμα της λίγες ώρες μετά την είδηση για το τροχαίο των Μαχητών

The post Survivor: Ο Λάμπρος Χούτος βλέπει την πρώην γυναίκα του και ξεσπάει σε λυγμούς appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα