O απόλυτος beauty shopping προορισμός είναι εδώ!

Εδώ στο beauty department του faysbook.gr λατρεύουμε το shopping και κυρίως -εννοείται- το beauty shopping. Δυστυχώς, ξέρεις πολύ καλά πως μερικές φορές, είναι αδύνατον να βρεθεί χρόνος για μια χαλαρωτική βόλτα στα μαγαζιά όσο και αν το θέλουμε. Το σενάριο είναι γνωστό λοιπόν… παίρνεις 10 λεπτά για να κάνεις διάλειμμα, ανοίγεις τις αγαπημένες σου beauty σελίδες και αυτόματα θέλεις να αγοράσεις (ή έστω να δεις πόσο κοστίζουν)

δεκάδες προϊόντα. Κάπου εκεί θυμάσαι πως σου τελειώνει η ενυδατική, πως πρέπει να πάρεις δώρο στην κολλητή σου που έχει γιορτή και πως ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξεις άρωμα… Φυσικά δεν προλαβαίνεις και έτσι αυτές οι beauty αγορές μένουν για πάντα στην λίστα σου. Ήρθε το τέλος για όλα αυτά όμως γιατί καλωσορίσαμε το επίσημο e–shop των attica www.atticabeauty.gr!

Με ένα κλικ μπορείς να αγοράσεις όσα βλέπεις (και λαχταράς) στα sites, μπορείς να ενημερωθείς για τις νέες αφίξεις, να διαβάσεις reviews για προϊόντα και να βρεις ό, τι μπορεί να βάλει το beauty μυαλό σου. Το beauty shopping ποτέ δεν ήταν ευκολότερο και εμείς τσιρίζουμε ήδη από χαρά! Γιατί κι εμείς; Γιατί είμαστε τα μεγαλύτερα beauty junkies και το motto του νέου αυτού e–shop #beautyisalwaysinfashion μας ταιριάζει γάντι!

Μπες ΤΩΡΑ στο www.atticabeauty.gr θαύμασε το clean cut design, εξερεύνησε τις πολύχρωμες σελιδες και βυθίσου στον κόσμο όπου το beauty shopping γίνεται πραγματικά παιχνίδι! Πρόσεχε όμως… πρέπει να είσαι συγκρατημένη και alert γιατί εμείς χαζεύαμε για 3 ώρες συνεχόμενα χωρίς να καταλάβουμε πως πέρασε η ώρα #beautyjunkies

Διάβασε ακόμα:

Ο τέλειος τρόπος για να δώσεις XXL όγκο στα μαλλιά σου

#SplashNails Νύχια που μοιάζουν με έργα του Jackson Pollock

DIY Time! Φτιάξε μόνη σου πανεύκολα έναν αντιρυτιδικό ορό με αλόη

The post O απόλυτος beauty shopping προορισμός είναι εδώ! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα