Survivor-Ηλίας Μπόγδανος: “Θα το πω γιατί δεν ξέρω αν το έχει πει ο Σάκης…”

Ο Ηλίας Μπόγδανος σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους και προβλήθηκαν στο “Πρω1νό” μίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor. 

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη νίκη του Σάκη Κατσούλη και έκανε μια αποκάλυψη για τις επιδόσεις του επιχειρηματία στα αγωνίσματα. “Θα το πω γιατί δεν ξέρω αν το έχει πει ο Σάκης. Μας είπε ο παιχνιδάς του Survivor ότι στα 11 χρόνια δεν έχει δει παίκτη σαν το Σάκη Κατσούλη! Από όλες τις χώρες!”, δήλωσε.

Όσο

για το γεγονός ότι τον αποκάλεσαν Μάρθα Βούρτση του Survivor”, σχολίασε: “Ήταν όλο αυθόρμητο οπότε αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι. Δεν είναι κάτι που μετανιώνω. Αυτός είμαι! Είμαι πάρα πολύ ευαίσθητος”.

Ο Ηλίας Μπόγδανος αποκάλυψε για ποια στιγμή από το ριάλιτι επιβίωσης μετάνιωσε: “Η φράση μου “ξερνάω” για τον Σάκη και τη Μαριαλένα ήταν η πιο μαύρη μου στιγμή. Τώρα που το είδα ντράπηκα”.

Τέλος, ρωτήθηκε για τον γυμνισμό που έκανε σε παραλία του Αγίου Δομίνικου με συμπαίκτες του και απάντησε: “Ήταν βλακεία της στιγμής να κάνουμε γυμνοί μπάνιο μπροστά στις κάμερες, έβλεπαν παιδάκια”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Survivor: Ο Γιώργος Κόρομι εξηγεί γιατί δεν έδωσε φαγητό στον Τριαντάφυλλο

Το “τελευταίο αντίο” στον Βασίλη Τοκάκη

Γιώργος Λιάγκας: “Τρεις παίκτες reality με έχουν πάρει τηλέφωνο και θέλουν…”

Keywords
Τυχαία Θέματα