Survivor: Ο Γιώργος Κόρομι εξηγεί γιατί δεν έδωσε φαγητό στον Τριαντάφυλλο

Ο Γιώργος Κόρομι φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Love it και παραχώρησε στην Ιωάννα Μαλέσκου και στους συνεργάτες της, την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη συμμετοχή του στο Survivor. 

Μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, ρωτήθηκε για μια κίνησή του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού που προκάλεσε αντιδράσεις. Συγκεκριμένα, τον ρώτησαν για την απόφασή του να μη δώσει φαγητό στον Τριαντάφυλλο. 

“Όλα εκεί μεγεθύνονται επί 100. Ένιωθα ότι δεν με σέβεται, ότι δεν με στήριζε καθόλου και μου έκανε

μία επίθεση. Ήμασταν για ένα μήνα κοντά και η απομάκρυνση έγινε όταν τον ψήφισα. Είχα πει ότι τον ψηφίζω και ας είναι κοντά μου, γιατί θεωρώ ότι σε μια ομάδα κοιτάς η ομάδα να είναι καλά. Ο Τριαντάφυλλος δεν πρόσφερε στην καλύβα. Αυτός ήταν ο λόγος και μετά ξαφνικά μου έγινε η επίθεση.

Δεν του στέρησα το φαγητό. Το να βουτήξω εγώ 4 ώρες μέσα είναι πόσες θερμίδες που δεν αναπληρώνονταν ακόμα και όλα τα ψάρια να έτρωγα. Απλά έχεις μια αλλαγή στη γεύση, σου δίνει λίγο δύναμη, είναι ένα σνακ. Δεν είναι αυτό που θα επιβιώσεις. Αυτό το είχαν μεγιστοποιήσει ότι δεν δίνω φαγητό στον Τριαντάφυλλο.”, ανέφερε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Το “τελευταίο αντίο” στον Βασίλη Τοκάκη

Γιώργος Λιάγκας: “Τρεις παίκτες reality με έχουν πάρει τηλέφωνο και θέλουν…”

Κατερίνα Καραβάτου: Ο αποχαιρετισμός στην Άση Μπήλιου και η on air συγκίνηση

Keywords
Τυχαία Θέματα