Survivor: «Αν αποχωρήσει ο Σπύρος Μαρτίκας, θα πέσουν αρκετές μάσκες»

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Survivor έχει ξεκινήσει. Μετά τις ψηφοφορίες όλης της εβδομάδας η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Στάθης Σχίζας και ο Γιώργος Ταλάντσεβ είναι οι τέσσερις παίκτες που διεκδικούν τις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού. Πλέον, οι εναπομείναντες παίκτες είναι λίγοι, συνεπώς όλοι κινδυνεύουν να βγουν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος δεν βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων

της εβδομάδας, δήλωσε στην έναρξη του σημερινού επεισοδίου ότι αν αποχωρήσει ο Σπύρος Μαρτίκας από το reality θα πέσουν αρκετές μάσκες. Παράλληλα, ο ίδιος εξέφρασε ανοιχτά την πεποίθηση, πως αν χάσει κάποια ασυλία, οι συμπαίκτες του θα τον βγάλουν στον τάκο χωρίς δεύτερη σκέψη.

«Αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι είναι ο Σπύρος, ο οποίος είναι πολύ αδύναμος αγωνιστικά σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες που έχουν μείνει και έτσι αυτός είναι ο εύκολος στόχος στην πρώτη υποψηφιότητα. Νομίζω ότι αν ο Σπύρος αποχωρήσει από το παιχνίδι, θα πέσουν αρκετές μάσκες, θα δούμε σε πολλούς ανθρώπους το σκεπτικό ότι δεν ψηφίζουν αγωνιστικά αλλά ψηφίζουν με στρατηγική ή με κριτήριο τη φιλία ή με βάση το ποιον θέλουν να βρουν απέναντί τους.

Εγώ είμαι σίγουρος ότι αν χάσω την ασυλία, θα είμαι υποψήφιος. Περιμένω αυτή τη στιγμή. Όλοι λένε ότι ψηφίζουν αγωνιστικά αλλά αν βρεθώ εγώ υποψήφιος, αυτό θα είναι απόδειξη ότι κάποιοι δεν θέλουν να με βρουν απέναντί τους… Αναμένω να δω τι θα γίνει», δήλωσε ο Άρης Σοϊλέδης.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Παπανδρέου: Παίζει κιθάρα και τραγουδάει το «Καλημέρα Ήλιε» στη μητέρα του

 Αντώνης Καφετζόπουλος: «Πήρα ελληνική υπηκοότητα το ’90, κάθε χρόνο ανανέωνα την άδεια παραμονής αλλοδαπού»

 Ηλίας Μπόγδανος – Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα