Θανάσης Κατερινόπουλος: «Η Μαλένα και η Ίριδα πέθαναν από ασφυξία»

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την υπόθεση της Πάτρα, καθώς οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Ο Μάνος Δασκαλάκης βρέθηκε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών για κατάθεση, η οποία κράτησε επτά ώρες ενώ σύντομα αναμένονται να δουν το φως της δημοσιότητας τα πορίσματα των ιατροδικαστών.

Ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία αναφέρθηκε στους θανάτους της

Μαλένας και της Ίριδας, υποστηρίζοντας πως αυτοί προήλθαν από ασφυξία.

«Μακάρι τα παιδάκια να ζούσαν και να μην δικαιωνόμουν ποτέ. Δυστυχώς, όμως, δεν ζουν… Τώρα είμαστε στην αρχή του τέλους, μετά τη σημερινή κατάθεση και τις καταθέσεις που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες, μετά την κατάθεση του πορίσματος των ιατροδικαστών, που θα αναφέρουν ότι ο θάνατος των κοριτσιών ήταν ασφυκτικός. Τώρα, θα αρχίσει να βροντοφωνάζει κι όχι απλά να μιλάει, ο ασφυκτικός θάνατος της Ίριδας που έγινε στο σπίτι», είπε στον αέρα του Star ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Σχετικά με τα στοιχεία που έχουν ληφθεί υπόψιν και έχουν ερευνηθεί, ο ίδιος δήλωσε: «Δεν ξέρω τι είπε ο Μάνος, ξέρω τι είχε πει στις κάμερες τις πρώτες ημέρες, ότι τον φώναξαν και πήγε στο σπίτι για την Ίριδα. Δεν ξέρω τι είπε σήμερα, αλλά όταν μια μάνα βρίσκει το παιδί της νεκρό μαζί με την αδερφή της και φωνάζουν τον πατέρα κι αν αληθεύει ότι ο Μάνος έφτασε πιο γρήγορα από το ΕΚΑΒ, αυτό λέει πολλά. Είναι και άλλοι που πρέπει να καταθέσουν, γιατί αν την Ίριδα δεν την έπαιρναν πεθαμένη να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, θα γινόταν η νεκροψία και δεν θα χανόντουσαν στοιχεία. Παρ’ όλα αυτά έμεινε το πανάκι πίσω που λέει πολλά…».

Διαβάστε ακόμα:

 Μάνος Δασκαλάκης: Επί επτά ώρες κατέθετε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών για τους θανάτους Μαλένας – Ίριδας

 Survivor: «Αν αποχωρήσει ο Σπύρος Μαρτίκας, θα πέσουν αρκετές μάσκες»

 Γιώργος Παπανδρέου: Παίζει κιθάρα και τραγουδάει το «Καλημέρα Ήλιε» στη μητέρα του

Keywords
Τυχαία Θέματα