Survivor: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας

Το βράδυ της Δευτέρας 21/1 πραγματοποιήθηκε στο Survivor το δεύτερο και τελευταίο μέρος του συμβούλιο του νησιού για αυτή την εβδομάδα. Κόκκινοι και μπλε συγκεντρώθηκαν στο ειδικά διαμορφωμένο μέρος και παρουσία του Γιώργου Λιανού έβγαλαν τους υποψήφιους που θα τεθούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Να θυμίσουμε, πως στο χθεσινό επεισόδιο η κόκκινη ομάδα ηττήθηκε και κλήθηκε να ψηφίσει τον πρώτο υποψήφιο. Εκείνος που συγκέντρωσε τις περισσότερες

ψήφους και βγήκε στον «τάκο» είναι ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, ο οποίος πριν από τον τραυματισμό του αποτελούσε έναν δυνατόν παίκτη.

Απόψε, λοιπόν, η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που κέρδισε στο αγώνισμα και έτσι ήρθε η σειρά των μπλε να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους. Ο παίκτης που επέλεξαν ως δεύτερο υποψήφιο της εβδομάδας είναι ο Τάκης Καραγκούνιας.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήραν οι παίκτες από κάθε ομάδα που κέρδισαν το τοτέμ της ατομικής ασυλίας, με τον Γιώργο Κατσαούνη να ψηφίζει το πρώην φλερτ του, δηλαδή τη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Άρη Σοϊλέδη να ψηφίζει τον Σπύρο Μαρτίκα.

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Τζένη Μπαλατσινού: Ποζάρει με την ποδιά της μέσα στην κουζίνα της!

 Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γύρισε τον χρόνο πίσω και δημοσίευσε φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Μεξικό

 Άννα Μπεζάν: Φωτογραφίζει τον Δημήτρη Παππά να κάνει πρόβα για το μωρό που έρχεται!

Keywords
Τυχαία Θέματα