Survivor – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Ντροπή σου, Τάκη! Με έχεις κουράσει απίστευτα»

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στο Survivor στα τελευταία επεισόδια, μιας και οι ομάδες από διάσημους και μαχητές έγιναν κόκκινοι και μπλε, με αποτέλεσμα να αλλάξουν οι ισορροπίες και τα πηγαδάκια. Μία κόντρα, όμως, εξακολουθεί να υπάρχει παρά το γεγονός ότι τα μέλη της βρίσκονται πια σε διαφορετικές ομάδες.

Ο λόγος για την κόντρα της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου με τον Τάκη Καραγκούνια. Με αφορμή όσα ειπώθηκαν στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, τόσο το μοντέλο

όσο και ο Στάθης Σχίζας εξέφρασαν τη διαφωνία τους με τον Τάκη Καραγκούνια.

«Χθες, ο Τάκης μου έκανε επίθεση. Ήθελε να δώσει το show του. Στο συμβούλιο ήθελε να είναι πρωταγωνιστής, εγώ του έδωσα κάποιες απαντήσεις και δεν θα ασχοληθώ ξανά με το θέμα. Έχω ζητήσει συγγνώμη από τον Τάκη κι απ’ όλο τον κόσμο που μας βλέπει. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται», υποστήριξε ο Στάθης Σχίζας.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία έχει έρθει πολλές φορές σε διαφωνία με τον Τάκη Καραγκούνια, είπε από την πλευρά της: «Για τον Τάκη δεν έχω να πω και πολλά πράγματα. Νομίζω ότι όλα είναι ξεκάθαρα. Ευτυχώς δεν έχει πολύ μυαλό ο ίδιος και τα κάνει όλα τόσο φανερά που δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο οι υπόλοιποι.

Ο Τάκης δεν χρειάζεται να παίξει σε κάποιο σίριαλ  ή σε ταινία γιατί είναι ηθοποιός από μόνος του. Απλά είναι κάκιστος ηθοποιός. Ντροπή σου, Τάκη. Με έχεις κουράσει απίστευτα, αυτά τα ψέμματα, αυτή η υποκρισία… Σου έχω δώσει τόσες ευκαιρίες αλλά δεν μπορώ να δώσω άλλες σε έναν άνθρωπο που ξεπουλιέται για να μείνει στο παιχνίδι».

Στη συνέχεια, ο Τάκης Καραγκούνιας απάντησε στις κατηγορίες που ειπώθηκαν στο συμβούλιο εις βάρος του: «Κρίμα για την ποιότητά της σαν άνθρωπος. Της μιλούσα έντονα στο αγώνισμα με την κούνια αλλά το έκανα για να την εμψυχώσω… Όταν αγαπητή μου Ναυσικά βρίζεις, τι θέλεις να σου δώσω, συγχαρητήρια; Τι πρέπει να γίνει εδώ ρε παιδιά; Τα λάθη των άλλων θα τα φορτώνουν σε μένα μια ζωή; Ως πότε θα γίνεται αυτό; Εγώ ήρθα για τον ιερό σκοπό που είναι η κόρη μου εδώ και δεν με αγγίζει τίποτα».

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Αθηνά Οικονομάκου: Η αντίδραση του Φίλιππου Μιχόπουλου για τη συμμετοχή της στο «The Masked Singer»

 Τοπαλούδη: Αποκάλυψη από τον ιατροδικαστή – «Ήταν ζωντανή όταν την έριξαν στη θάλασσα»

 Σασμός – Θανάσης Πατριαρχέας: Δημοσίευσε φωτογραφίες από την πολυσυζητημένη δίκη του Αστέρη

Keywords
Τυχαία Θέματα