Μαρία Ηλιάκη: Στην Ελλάδα ο Στέλιος Μανουσάκης – Η φωτογραφία από τη βραδινή έξοδό τους

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Στέλιος Μανουσάκης, ο αγαπημένος της Μαρίας Ηλιάκη. Το ζευγάρι μπορεί να ζει σε διαφορετικές χώρες από τον περασμένο Σεπτέμβριο λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του, ωστόσο βρίσκει τρόπο να μειώνει την απόσταση και να περνά χρόνο μαζί.

Σε περίπου 2,5 μήνες η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης θα γιορτάσουν τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους, της μικρής Κατερίνας. Αναμφισβήτητα, ο τελευταίος χρόνος έχει αλλάξει εντελώς τις ζωές των

δυο τους, με τον ερχομό της κόρης τους να επισφραγίζει την αγάπη τους με τον καλύτερο τρόπο.

Παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά του, ο Στέλιος Μανουσάκης προσπαθεί να επισκέπτεται την Ελλάδα όσο πιο συχνά γίνεται και να βρίσκεται στο πλευρό των δύο κοριτσιών του. Αυτές τις ημέρες, ο ίδιος είναι στην Αθήνα, γεγονός που αποκάλυψε η παρουσιάστρια μέσα από τα social media.

Το βράδυ της Κυριακής 20/3, η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης πήγαν στο θέατρο και παρακολούθησαν την παράσταση «Το σώσε». Αμέσως μετά το τέλος της παράστασης, η παρουσιάστρια αναδημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία με τον αγαπημένος της και δύο ακόμα φίλους, ένας εκ των οποίων ήταν ο Άρης Καβατζίκης.

Δείτε τη φωτογραφία:

Διαβάστε ακόμα:

 «Έχω φωτογραφίσει την Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς τη μάσκα, είναι όμορφη»

 Αθηνά Οικονομάκου: Η αντίδραση του Φίλιππου Μιχόπουλου για τη συμμετοχή της στο «The Masked Singer»

 Τοπαλούδη: Αποκάλυψη από τον ιατροδικαστή – «Ήταν ζωντανή όταν την έριξαν στη θάλασσα»

Keywords
Τυχαία Θέματα