Survivor All Star: Ξεσπά ο Σπύρος Μαρτίκας -«Με ψήφισε μια κλίκα της υποκρισίας»

Στο χτεσινό επεισόδιο του «Survivor All Star», οι Μαχητές και οι Διάσημοι αναμετρήθηκαν για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, ωστόσο αυτή τη φορά το αποτέλεσμα δεν ήταν προβλεπόμενο. Συγκεκριμένα, οι Μπλε καταφέραν να κερδίσουν τους Κόκκινους με σκορ 10-6 και έσωσαν έναν ακόμα παίκτη τους από τη λίστα με τους υποψήφιους.

Μετά την ήττα τους στο αγώνισμα, οι Διάσημοι κλήθηκαν μετά από καιρό να βγάλουν στον τάκο έναν συμπαίκτη τους. Τελικά, εκείνος που τέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν o Σπύρος Μαρτίκας.

Ο Φαρμακοποιός φαίνεται

πως ενοχλήθηκε ιδιαίτερα για το γεγονός ότι βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση, όπως έδειξε με τα λόγια του στο αποψινό επεισόδιο του reality επιβίωσης.

«Για άλλη μια φορά υποψήφιος. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα, φέρνω νίκες κάθε μέρα στην ομάδα μου. Προχθές με εκθείαζαν για την αγωνιστικότητά μου. Υποψήφιος. Δεν με ψήφισε η ομάδα μου. Με ψήφισε μια κλίκα της υποκρισίας, μια κλίκα που κάνει την Αφροδίτη να κλαίει, όντας περιφρονημένη από τους ίδιους.

Μια κλίκα που όταν συζητάμε κάτι σοβαρό ή μπορεί να αναδείξουμε μια αλήθεια εξαφανίζονται ταυτόχρονα όλοι μαζί. Μια κλίκα που σε εκθειάζει για την αγωνιστικότητά σου και δυο μέρες μετά σε ψηφίζει. Δεν ζητάω τον λόγο που με ψήφισαν γιατί δεν τον έχουν. Με πείραξε η αδικία στο πρόσωπό μου γιατί και αυτοί έδειξαν φόβο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Εκτός από τον Σπύρο Μαρτίκα, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι και οι εξής τρεις παίκτες από την ομάδα των Μαχητών: Chris Σταμούλης, Μελίνα Μεταξά και Γιώργος Ασημακόπουλος.

Στο αυριανό επεισόδιο του reality επιβίωσης, θα μάθουμε ποιος από τους παραπάνω παίκτες θα αναγκαστεί να μαζέψει τα πράγματά του και να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Δαλάκα: Το νέο μήνυμα μετά την αποβολή από το «Survivor All Star» -«Το μόνο που μπορώ να πω την δεδομένη στιγμή…»

Αφροδίτη Γραμμέλη: Η ανάρτηση για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Τριαντάφυλλος: «Ρίχνει τα βέλη του» προς τον Τάκη Καραγκούνια -«Τελικά ο Σοϊλέδης είχε δίκιο»

Keywords
Τυχαία Θέματα