J2US: Η μεγάλη αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη λίγο πριν την πρεμιέρα

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και η δημοσιογράφος Σοφία Ραυτοπούλου συνάντησαν τον Νίκο Κόκλώνη την ώρα που αποχωρούσε από το γύρισμα για την εκπομπή της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη στο MEGA, «Έλεος».

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός μίλησε για τη Φαίη, τη Δέσποινα Βανδή, καθώς και το «J2US», αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι στον νέο κύκλο θα υπάρξουν και… μυστικές επιστροφές.

Για την πρεμιέρα του «J2US», o Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε: «Ετοιμαζόμαστε για την πρεμιέρα του “J2US”. 18 ζευγάρια να ξέρετε. Μη δούμε

και 20 μέχρι το Σάββατο! Θα έχουμε μια κανονική επιστροφή και δύο secret επιστροφές».

Σ

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος τον ρώτησε για τη Δέσποινα Βανδή και τη σχέση της με τον Βασίλη. «Χαίρομαι για τη Δέσποινα Βανδή. Για μένα η Δέσποινα είναι ό,τι καλύτερο έχω γνωρίσει. Χαίρομαι που είναι μαζί μας στο “J2US”. Είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Υπάρχει κάτι καλύτερο; Μακάρι να τύχει και σε μας», απάντησε ο παρουσιαστής.

Σε άλλο σημείο, όταν ρωτήθηκε για τη Φαίη και τη Ρούλα Κορομηλά, που θα βρίσκονται «απέναντί» του κάθε Σαββατόβραδο, ο Νίκος Κοκλώνης είπε: «Τις αγαπάω και τις δύο. Και με τη Φαίη επειδή είμαστε στο ίδιο πλατό θα πάω να την αγκαλιάσω και να της ευχηθώ καλή επιτυχία, αν και ξεκινάμε νωρίτερα».

Όσο για το αν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Νίκο Μουτσινά, ο παραγωγός απάντησε πως «ποτέ δεν ξέρεις. Αν μου έλεγαν αν θέλω να κάνω παραγωγή στον Νίκο Μουτσινά θα έλεγα “με μεγάλη χαρά».

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Έπρεπε να «φύγει» ο πατέρας μου για να αποφασίσω ότι ησύχασα»

Λιανός: Απαντά για την αποβολή της Δαλάκα και της Χατζηανδρέου από το «Survivor All Star» -«Όλο αυτό χαλάει λίγο το πράγμα γιατί…»

Συγκλονισμένος ο Ανδρέας Λαγός: «Ο θάνατός του ήταν αιφνιδιαστικός, δεν το πιστεύω ακόμα»

Keywords
Τυχαία Θέματα