Χρήστος Δάντης: Το πρώτο μήνυμα στα social media μετά το ατύχημά του

Μέσω μιας ανάρτησης που έκανε το πρωί της Τετάρτης (15/02) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της, Χρήστος Δάντης είχε σήμερα ένα ατύχημα.

Όπως έκανε γνωστό η πρώην παίκτρια του «Survivor All Star», ο γνωστός τραγουδιστής βυθίστηκε σε μια αυτοσχέδια τάφρο και χτύπησε στα πλευρά του. Όπως ήταν επόμενο, η είδηση αυτή ανησύχησε αρκετά τους θαυμαστές του.

Μετά το ατύχημά του, ο Χρήστος Δάντης επέστρεψε στα social media

και δημοσίευσε μια φωτογραφία με την Ασημίνα Χατζηζανδρέου, γράφοντας: «Κοίτα που ενώ υποσχέθηκα χθες ότι θα φροντίζω εγώ να χαμογελάς, φρόντισες εσύ για άλλη μια φορά».

Σε επόμενη ανάρτησή του, ο Χρήστος Δάντης ευχαρίστησε όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν για την υγεία του. «Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον όλων σας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα σήμερα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου έκανε και μια δεύτερη ανάρτηση για το ατύχημα του συντρόφου της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πόσο μας τρόμαξες ρε γ@μώτο σου… Ζητάω συγγνώμη που δεν έχω προλάβει να απαντήσω στα αμέτρητα μηνύματά σας που αφορούν την κατάσταση υγείας του Χρήστου.

Ανεβάζω στόρι για να σας ηρεμίσω γιατί καταλαβαίνω ότι πρέπει να έχετε κι εσείς μια εικόνα. Γλιτώσαμε από τα χειρότερα. Σας ευχαριστώ για το νοιάξιμο και την συμπόνια που μου δείξατε αυτές τις ώρες. Επιστρέφουμε σήμερα Αθήνα».

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Κορινθίου: Η νέα φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο -«Σύντομα θα σας πω τι είχα»

J2US: Η μεγάλη αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη λίγο πριν την πρεμιέρα

Λιανός: Απαντά για την αποβολή της Δαλάκα και της Χατζηανδρέου από το «Survivor All Star» -«Όλο αυτό χαλάει λίγο το πράγμα γιατί…»

Keywords
Τυχαία Θέματα