Survivor All Star: Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρηση

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης επέστρεψε στην Ελλάδα λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το «Survivor All Star». Μια ανάσα πριν από το πάρτι της Ένωσης κλήθηκε να εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο, κλείνοντας αυτό το περιπετειώδες κεφάλαιο.

Το απόγευμα της Κυριακής 23/4, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος,

όπου τον περίμεναν τηλεοπτικά συνεργεία, δημοσιογράφοι και φωτογράφοι. Φορώντας αθλητικά ρούχα και εμφανώς αλλαγμένος, μιας και κουρεύτηκε και ξύρισε τα γένια του, βγήκε από την πύλη μιλώντας στο τηλέφωνο.

Όπως προβλέπεται από τα συμβόλαια, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης απέφυγε να κάνει κάποια δήλωσε στους ρεπόρτερς, αφού σύντομα θα εμφανιστεί στις ψυχαγωγικές εκπομπές του ΣΚΑΪ, όπως γίνεται παραδοσιακά με σχεδόν όλους τους παίκτες που αποχωρούν από τον «Άγιο Δομίνικο».

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης παρέμεινε στην Καραϊβική για περισσότερους από δύο μήνες και κατάφερε να συγκεντρώσει 45.000 χιλιάδες ευρώ, ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το «Survivor All Star» στο «Πρωινό μας», ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης είπε: «Ο Μπόγδανος, ο Κόρο και η Σταυρούλα είναι τελείως διαφορετικοί από αυτό που δείχνουν. Υπάρχουν παίκτες που τους γλείφουν γιατί νιώθουν ότι είναι δυνατοί κι ότι έχουν περισσότερο κόσμο να τους στηρίξει.

Όταν αποβλήθηκε ο Ηλίας Γκότσης, ο Ηλίας Μπόγδανος είπε στους κόκκινους ότι αυτή είναι μακράν η καλύτερή του ημέρα. Είδα έναν άνθρωπο που είναι για το συμφέρον του, αλλάζει πολύ γρήγορα παρέες ανάλογα σε ποια ομάδα βρίσκεται. Από την μία έλεγε ότι δεν αναγνωρίζει τον Κόρο και από την άλλη, όταν άλλαξαν οι ομάδες, ήταν όλη την ώρα μαζί».

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Τάμτα για Πάρη Κασιδόκωστα: «Είναι δίπλα μου και με στηρίζει ακόμα και στα πιο μικρά πράγματα»

 Πάνος Μουζουράκης: Η πρώτη φωτογραφία της Μαριλού Κόζαρη με φουσκωμένη κοιλιά

 Χριστίνα Τσάφου: Η σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική ζωή της – «Χώρισα στα 49 μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα