Survivor All Star: Ο Νίκος Μπάρτζης στην τριάδα του ημιτελικού -Στην 4η θέση ο Μάριος Πρίαμος

Λίγο μετά τις 22:00, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους τηλεθεατές αλλά και σε όλους όσους βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Γαλάτσι που πραγματοποιείται ο Ημιτελικός του «Survivor All Star», ποιος παίκτης θα ακολουθήσει τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη στην τριάδα του Ημιτελικού.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης ανακοίνωσε πως το κοινό έδωσε περισσότερες ψήφους στον Νίκο Μπάρτζη, με τον Μάριο Πρίαμο να τερματίζει τέταρτος στο παιχνίδι.

«Για μένα και οι δύο έχετε αγαπηθεί πάρα πολύ, είναι κάτι το οποίο ένιωθα να συμβαίνει. Και ήρθε η ώρα να δούμε ποιος θα

βρεθεί στην τριάδα του τελικό.

Ο παίκτης που ο κόσμος αποφάσισε να είναι ένας από τους τρεις διεκδικητές είναι ο Νίκος Μπάρτζης. Να δώσω συγχαρητήρια στον Νίκο Μπάρτζη που βρίσκεται πλέον στην τριάδα, αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την ικανότητα του Μάριου και κατάλαβε φέτος τι μούτρο είναι αυτό.

Θέλω να δώσετε το πιο ζεστό σας χειροκρότημα στον Μάριο Πρίαμο», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάριος Πρίαμος δεν έκρυψε το γεγονός πως στεναχωρήθηκε, αφού ήθελε πολύ να φτάσει στον Τελικό και να κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο.

Διαβάστε ακόμα:

Ορέστης Χαλκιάς: «Δεν με δυσκόλεψε ο ρόλος στο “Maestro”, ένιωθα μια έξτρα ευθύνη»

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Στη Μύκονο για τα γενέθλια του Μάνου Γαβρά – Φωτογραφίες

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξεκίνησε τις διακοπές της στην Πάρο! Οι φωτογραφίες με το μπικίνι

Keywords
Τυχαία Θέματα