Survivor All Star -Ημιτελικός: Η έναρξη και οι ηχηρές απουσίες της βραδιάς -Αυτοί οι παίκτες δεν εμφανίστηκαν

Αυτή τη στιγμή στο Γαλάτσι πραγματοποιείται ο Ημιτελικός του «Survivor All Star». Ο Γιώργος Λιανός καλησπέρισε αρχικά τους τηλεθεατές από το Άλσος Βεΐκου μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στους τέσσερις φιναλίστ –Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σάκη Κατσούλη, Μάριο Πρίαμο και Νίκο Μπάρτζη.

«Καλωσήρθατε στον Ημιτελικό του Survivor! Είσαστε έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα ασυλίας;», είπε στην αρχή ο Γιώργος Λιανός με χιούμορ και συμπλήρωσε: «Ωραία θα περάσουμε και απόψε. Το περιμέναμε πώς και πώς. Έχω ένα προαίσθημα ότι όλα θα κυλήσουν πολύ έντονα».

Παράλληλα, ο παρουσιαστής

υποδέχτηκε εκεί και μερικούς πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, οι οποίοι παρόλο που τα έδωσαν όλα μέσα στο παιχνίδι δεν κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το τέλος.

Κόκκινοι και Μπλε, λοιπόν, έκαναν σήμερα το πρώτο τους reunion, ωστόσο δεν άργησε να παρατηρήσει κανείς πως υπάρχουν ηχηρές απουσίες!

Όπως θα δείτε και μόνοι σας στα παρακάτω στιγμιότυπα, από τον Ημιτελικό λείπουν οι Κατερίνα Δαλάκα, Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ηλίας Γκότσης και Κώστας Παπαδόπουλος.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν έχουν κανένα λόγο να νιώθουν άγχος σήμερα, αφού το ζευγάρι έχει εξασφαλίσει τη θέση του στον μεγάλο Τελικό.

Στον αποψινό Ημιτελικό θα κονταροχτυπηθούν για μια θέση στον Τελικό ο Μάριος Πρίαμος και ο Νίκος Μπάρτζης.

Διαβάστε ακόμα:

Ορέστης Χαλκιάς: «Δεν με δυσκόλεψε ο ρόλος στο “Maestro”, ένιωθα μια έξτρα ευθύνη»

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Στη Μύκονο για τα γενέθλια του Μάνου Γαβρά – Φωτογραφίες

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξεκίνησε τις διακοπές της στην Πάρο! Οι φωτογραφίες με το μπικίνι

Keywords
Τυχαία Θέματα