Survivor All Star: Ένταση ανάμεσα σε Κατσούλη και Καραγκούνια – «Mην τα κάνεις αυτά για τα μάτια του κόσμου»

Οι εντάσεις και οι διαφωνίες δεν έλειψαν ούτε από το αποψινό επεισόδιο του «Survivor All Star».

Λίγο πριν οι Κόκκινοι οδηγηθούν στον στίβο μάχης για να διεκδικήσουν την δεύτερη ασυλία,  σχολίασαν μεταξύ τους την υποψηφιότητα του Γιώργου Κόρομι.

Μάλιστα, εκεί ήταν που ο Σάκης Κατσούλη και ο Τάκης Καραγκούνιας είχαν μια λογομαχία.  Τα αίματα  ανάψαν για τα καλά όταν ο νικητής του «Survivor 2021» έκανε κάποια σχόλια για τον χαρακτήρα του μισθοφόρου.

«Όλοι είμαστε ρεαλιστές, όλοι έχουμε τις δικές μας αντιδράσεις και αναφέρουμε τα γεγονότα. Δεν είσαι πράος άνθρωπος,

δεν είσαι ήρεμος, δεν έχεις φέρει εντάσεις στην κόκκινη ομάδα. Έχουμε καταφέρει και έχουμε δημιουργήσει ένα σύνολο που εγώ πρώτος μπήκα μπροστά και είπα ότι είμαστε ήρεμοι παρά τις ψηφοφορίες και παρά όλα. Ότι όμως είσαι έντονος χαρακτήρας, είσαι έντονος χαρακτήρας και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο», δήλωσε ο Σάκης Κατσούλης.

Από την πλευρά του, ο Τάκης Καραγκούνιας είπε «Γιατί Σάκη, σήμερα, να μου κάνεις εμένα όλη αυτή την κουβέντα και να μου πεις ότι κάνω εντάσεις; Όταν τον ρωτάω “πότε έκανα εντάσεις όταν βγήκα υποψήφιος;”, μου λέει “δεν κάνεις εντάσεις”! Τι φάσκεις και αντιφάσκεις; Αυτά που λες τα βλέπω, τα βλέπουνε, τα ακούνε. Είναι δυνατόν να λες ότι είμαι έντονος χαρακτήρας αλλά δεν κάνω εντάσεις και δεν υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα; Γιατί να το αναφέρεις τότε; Εγώ πιστεύω ότι το αναφέρεις γιατί είσαι πιο κοντά με τον Κόρο, δεδομένο αυτό και κατανοητό και σεβαστό από μένα. Όμως μην τα κάνεις αυτά για τα μάτια του κόσμου γιατί εκεί ψιλονευριάζω. Το να προσπαθείς να κάνεις εντυπώσεις και ο Βασάλος, άθελά του, να μπαίνει σε αυτό το τριπάκι για να το παίξει καλός σε όλους δεν μου αρέσει. Εγώ είμαι δίκαιος με όλους».

Διαβάστε επίσης:

Η Σία Κοσιώνη έχει γενέθλια! Το μήνυμα και η αποκάλυψη της ηλικίας της

Χρύσα Φώσκολου για Γιώργο Παπαδάκη: «Είναι αυστηρός και απαιτητικός»

Γιάννης Βογιατζής: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του

Keywords
Τυχαία Θέματα