Κυριάκος Μητσοτάκης: Το σχόλιο του Netflix μετά την αποκάλυψη ότι παρακολουθεί «Emily in Paris»

O Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» και προχώρησε σε μια απρόσμενη αποκάλυψη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο  πρωθυπουργός ανέφερε ότι του αρέσουν οι ξένες τηλεοπτικές σειρές και πως έχει παρακολουθήσει ακόμη και το «Emily in Paris».

«Όταν θέλω να χαλαρώσω πραγματικά -θα με κράξει η κόρη μου τώρα αν με βλέπει κάπου- ξέρεις τι βλέπω; “Emily in Paris”. Η απόλυτη χαλάρωση. Το βλέπω με τη γυναίκα μου. Με διασκεδάζει πάρα πολύ», αποκάλυψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μετά

τη δήλωση του πρωθυπουργού, στον επίσημο λογαριασμό του Netflix στο Facebook έγινε μια σχετική ανάρτηση.

«Όλοι χαλαρώνουν με “Emily in Paris”. Δεν είναι guilt, είναι pleasure», έγραφε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του Netflix.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για το κόμματι της ψυχικής υγείας και αποκάλυψε ότι το στο παρελθόν είχε χρειαστεί να ζητήσει βοήθεια από ειδικό.

«Σε πολύ σοβαρά ζητήματα έχω ζητήσει βοήθεια από ειδικό και δεν έχω καμία δυσκολία να το πω. Νομίζω ότι κάνετε πολύ καλά όταν μιλάτε ανοιχτά για ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ψυχική υγεία συνολικά.

Είναι μία μεγάλη πρόκληση αυτή που αντιμετωπίζουμε. Ειδικά τα θέματα που αφορούν τα παιδιά και τους εφήβους έχουν έρθει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, τα πιο δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας», είπε -μεταξύ άλλων- 0 πρωθυπουργός.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star -Spoiler: Αυτοί είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Χανιά: Πατέρας παρέσυρε την 3χρονη κόρη του με το αυτοκίνητο – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

«Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν μπορεί να κρίνει γιατί είναι γεμάτη στις πλαστικές»

Keywords
Τυχαία Θέματα