Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Έχω μπει στον πειρασμό να γκουγκλάρω τον εαυτό μου για να δω…»

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στην ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν».

Η ίδια μίλησε -μεταξύ άλλων- για το GNTM, όπου συμμετείχε ως κριτής, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι έχει αναζητήσει το όνομά της στη Google, εξηγώντας, μάλιστα,

και τους λόγους που το έκανε.

Aρχικά, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αποκάλυψε τι συμβουλή θα έδινε στον έφηβο εαυτό της: «Η συμβουλή που θα έδινα στον έφηβο εαυτό μου, είναι να έχει αυτοπεποίθηση».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Με το GNMT έδωσα το καλύτερο αποτέλεσμα. Ήρθε πολύ ξαφνικά και δεν είχα καθόλου χρόνο προετοιμασίας. Με τα εφόδια που είχα εκείνη την περίοδο έδωσα το καλύτερο αποτέλεσμα και δεν αλλοιώθηκα ως άνθρωπος, ως Ισμήνη, κράτησα την ταυτότητά μου.

Στα επόμενα projects αυτό είναι που θα δούνε οι άνθρωποι που θα θέλουν να συνεργαστούν μαζί μου για να κάνουμε κάτι όμορφο Θα έβλεπα τον εαυτό μου να δοκιμάζει και άλλα πράγματα έξω από τα μόδα. Μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια, τα ζώα, η μαγειρική και να προσφέρεις. Όλα αυτά με τους κατάλληλους ανθρώπους που θα φέρουνε την ιδέα σε πέρας θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι πολύ ωραίο».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, το μοντέλο αποκάλυψε πως έχει αναζητήσει το όνομά του στη Google, λέγοντας πως «έχω μπει στον πειρασμό να γκουγκλάρω τον εαυτό μου, το έχω κάνει αρκετές φορές πιο πολύ για να δω τι φωτογραφίες παίζουν γιατί κατά διαστήματα αλλάζουν τα πράγματα».

Θυμίζουμε ότι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου συμμετείχε στο GNTM  την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022.  Στην κριτική επιτροπή ήταν μαζί της οι: Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός και Άγγελος Μπράτης.

Διαβάστε επίσης: 

Ιωάννα Τούνη: Οι αλλαγές στο σώμα της 35 ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της -«Δεν προσέχω καθόλου τη διατροφή μου»

Έμιλυ Κολιανδρή: Η αποκάλυψη για το αυτοάνοσο νόσημα του Χρήστου Λούλη και η εξομολόγηση για τη γνωριμία τους

Σώζων Παλαίστρος Χάρος: «Δεν μου άρεσε ο τρόπος που προβλήθηκα στο “Survivor All Star”»

Keywords
Τυχαία Θέματα