Πρίγκιπας Harry: “Η ζήλια του για τον πρίγκιπα William δεν έχει όρια” – Η εμπρηστική ανάρτηση

17:06 27/4/2023 - Πηγή: InStyle

Όσο περνούν οι εβδομάδες, τόσο λιγότερο πιθανή φαίνεται η συμφιλίωση μεταξύ του πρίγκιπα Harry και του μεγαλύτερου αδελφού του πρίγκιπα William.

Ο βρετανικός Τύπος αποκάλυψε, στις 25 Απριλίου, ότι ο μικρότερος γιος του βασιλιά Κάρολου κατήγγειλε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου μια οικονομική συμφωνία που είχε συναφθεί μεταξύ του William και ενός ομίλου μέσων ενημέρωσης το 2020.

Στο τέλος Μαρτίου, όταν ο δευτερότοκος γιος

του Κάρολου βρέθηκε στο Λονδίνο για να παραστεί σε ακροάσεις μετά την καταγγελία του εναντίον του συντάκτη της Daily Mail, βρήκε την ευκαιρία να εκθέσει τον μεγαλύτερο αδελφό του. Όπως ανέφερε η εφημερίδα Express στις 25 Απριλίου, ο σύζυγος της Meghan Markle φέρεται να κατήγγειλε μια σημαντική οικονομική συμφωνία που είχε συνάψει ο αδελφός του, ο μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας, με τη News Group Newspapers το 2020, με στοιχεία που την υποστήριζαν.

Η βιογράφος του δούκα του Σάσεξ και άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας δεν μάσησε τα λόγια της όταν αναφέρθηκε στην αντιπαλότητα μεταξύ των δύο αδελφών σε ένα εμπρηστικό tweet. Η Angela Levin, που ακολούθησε τον δούκα του Σάσεξ για έναν χρόνο για τις ανάγκες του βιβλίου της “Συνομιλίες με τον πρίγκιπα”, το οποίο εκδόθηκε το 2018, ισχυρίστηκε, στον απόηχο των αποκαλύψεων, χωρίς να αναφέρει πηγή, ότι ο William θα είχε επιστρέψει αυτό το σημαντικό ποσό. “Προφανώς το 100% των χρημάτων από τον διακανονισμό του William για την υποκλοπή τηλεφώνου πήγε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα. Η ζήλια του Harry για τον αδελφό του δεν έχει όρια”, ανέφερε η βιογράφος της Camilla.

Apparently 100 % of William’s phone hacking settlement money went to charity. Harry’s jealousy of his brother knows no bounds.

— Angela Levin (@angelalevin1) April 26, 2023

Πολύ επικριτική απέναντι στον Harry από τότε που πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει τα πριγκιπικά καθήκοντά του για να εγκατασταθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες με τη Meghan Markle και τα παιδιά τους, η Angela Levin δεν χάνει ευκαιρία να δυσφημεί το ζευγάρι. Τον Νοέμβριο του 2022, όταν το ντοκιμαντέρ Harry & Meghan επρόκειτο να βγει στο Netflix, η συγγραφέας επεσήμανε την κόπωση των Βρετανών από τις “αποκαλύψεις” των Σάσεξ για τη βασιλική οικογένεια. “Νομίζω ότι είναι εξαιρετικά βαρετό. Αν αυτός είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορούν να βγάλουν χρήματα, παραπονούμενοι και παριστάνοντας τα θύματα, τότε πραγματικά τους λυπάμαι”, δήλωσε στην Daily Express.

Αφού παρακολούθησε το ντοκιμαντέρ στο οποίο το ζευγάρι αφηγήθηκε λεπτομερώς την ερωτική του σχέση και τους λόγους για την αναχώρησή του από το Ηνωμένο Βασίλειο το 2020, η βασιλική εμπειρογνώμονας μίλησε στη Sun λέγοντας ότι ο πρίγκιπας Harry “έσυρε σκόπιμα [τον αδελφό του] μέσα στη λάσπη.” Εκείνη την εποχή, η Angela Levin εξήγησε, μάλιστα, ότι δεν πίστευε ότι ο μικρότερος γιος του Κάρολου θα παρευρισκόταν στη στέψη επειδή ο William θα το απαγόρευε. Ωστόσο, όπως φαίνεται η Levin έκανε λάθος τουλάχιστον σε αυτό το σημείο, καθώς στις 6 Μαΐου, ο Harry θα είναι όντως παρών στο Αββαείο του Ουέστμινστερ. Θα φθάσει μόνος του και θα καθίσει όσο το δυνατόν πιο μακριά από τον μεγαλύτερο αδελφό του, με τον οποίο η επανασύνδεση αναμένεται να είναι παγωμένη.

Keywords
Τυχαία Θέματα