Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος

Οκτώ παίκτες έχουν απομείνει στο «Survivor All Star», συνεπώς οδεύουμε ολοταχώς προς τον μεγάλο τελικό του reality επιβίωσης. Τόσο οι κόκκινοι όσο και οι μπλε περιμένουν πώς και πώς να βρεθούν στο Γαλάτσι και να διεκδικήσουν το πολυπόθητο έπαθλο, ωστόσο οι μισοί από αυτούς θα τεθούν σύντομα εκτός παιχνιδιού.

Στο αποψινό επεισόδιο του «Survivor All Star» παρακολουθήσαμε το πρώτο συμβούλιο του νησιού με τους καινούργιους κανόνες. Το παιχνίδι έχει γίνει, πλέον, ατομικό, συνεπώς όλοι μπορούν να ψηφίσουν όλους. Ο Γιώργος Λιανός έδωσε

το σύνθημα για την έναρξη της ψηφοφορίας και ένας – ένας οι παίκτες πήγαν στην κάλπη, ψήφισαν και αιτιολόγησαν την απόφασή τους.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το «Survivor All Star»

Μετά το τέλος της διαδικασίας, ο παρουσιαστής πήρε στα χέρια του τα χαρτάκια και ανακοίνωσε το αποτέλεσμα. Οι παίκτες φαίνεται πως δεν κινήθηκαν με τακτική, μιας και πολλά ονόματα βρέθηκαν μέσα στην κάλπη. Ωστόσο, εκείνος που τέθηκε τελικά στον τάκο, παίρνοντας τις περισσότερες ψήφους, ήταν ο Νίκος Μπάρτζης.

Ο ίδιος δεν έδειξε να εκπλήσσεται, όταν άκουσε το όνομά του από τον Γιώργο Λιανό, αφού σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού είναι όλα πιθανά. Ο παίκτης της μπλε ομάδας ανέφερε πως πρόκειται για μια δοκιμαστική διαδικασία, συνεπώς δεν έχει να εκφράσει κάποια άποψη, μιας και το νέο σύστημα ψηφοφορίας μόλις ξεκίνησε.

Να σημειωθεί, πως ο Νίκος Μπάρτζης είναι τραυματισμένος και έτσι όλη την εβδομάδα δεν θα αγωνιστεί, όπως τους συνέστησαν οι γιατροί.

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: Η Σταυρούλα ζητάει τη βοήθεια του Βασάλου – Η αντίδρασή του

 Ελένη Φουρέιρα: Συγκινημένη στα MAD VMA – «Ήταν η σημαντικότερη χρονιά της ζωής μου»

 MAD VMA: Λαμπερές παρουσίες στο μπλε χαλί – Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα