Λευτέρης Χαρίτος: Η ηθοποιός που του «έκλεψε» την καρδιά μετά τον χωρισμό

Ο Λευτέρης Χαρίτος πριν από περίπου έναν μήνα έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά, αφού η μέχρι πρότινος σύντροφός του και γνωστή ηθοποιός, Μαρκέλλα Γιαννάτου, έφερε στον κόσμο την κόρη τους. Οι δυο τους μπορεί να συμπορεύτηκαν για 14 χρόνια, ωστόσο στις αρχές της εγκυμοσύνης της ηθοποιού αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Λευτέρης Χαρίτος φαίνεται πως έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική ζωή του μετά τον χωρισμό του από τη Μαρκέλλα Γιαννάτου, αφού δημοσίευμα της εφημερίδας «Real Life» τον θέλει ζευγάρι με την ηθοποιό Σμαράγδα Αδαμοπούλου.

Πριν

από περίπου μία εβδομάδα οι δυο τους έκαναν την πρώτη κοινή επίσημη εμφάνιση στα κινηματογραφικά βραβεία Ίρις 2023 της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, όντες διακριτικοί και αποφεύγοντας τα φλας των φωτογράφων. Ωστόσο, μία κοινή φωτογραφία διέρρευσε στα μέσα κι όλοι αναρωτήθηκαν τι συμβαίνει ανάμεσα στον Λευτέρη Χαρίτο και τη Σμαράγδα Αδαμοπούλου.

Όπως υποστηρίζει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα πριν από επτά μήνες και ο έρωτάς τους ήταν αναπάντεχος, με αποτέλεσμα να γίνουν αμέσως έγιναν ζευγάρι. Η Σμαράγδα Αδαμοπούλου «έκλεψε» την καρδιά του σκηνοθέτη και πλέον είναι αχώριστοι!

Λευτέρης Χαρίτος: Ποια είναι η σύντροφός του, Σμαράγδα Αδαμοπούλου

Η νέα σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου είναι ηθοποιός και αυτή τη σεζόν συμμετέχει στην καθημερινή σειρά του ALPHA «Ο παράδεισος των κυριών».

Η ίδια αποτελεί ένα από τα φρέσκα πρόσωπα του χώρου της υποκριτικής και φροντίζει να πορεύεται με αργά και σταθερά βήματα. Στο βιογραφικό της ανήκουν επίσης ρόλοι στη σειρά του ANT1 «Ήλιος» αλλά και στη σειρά του MEGA «Σιωπηλός Δρόμος».

Η Σμαράγδα Αδαμοπούλου αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή «Πράξη 7», καθώς και από το Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου.

Δείτε φωτογραφίες από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

Πηγή εσωτερικών φωτογραφιών: Instagram/smaragdadamopoulou

Διαβάστε ακόμα:

 Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η αντίδρασή του, όταν ρωτήθηκε για τον Αντώνη Κανάκη

 Άγγελος Λάτσιος: Στην παραλία μαζί με την αδερφή του, Μαρίνα – Φωτογραφίες

 Σπύρος Δημητρίου: Καρέ – καρέ η πρώτη κοινή εμφάνιση με τη φημολογούμενη σύντροφό του

Keywords
Τυχαία Θέματα