Survivor All Star: Σοβαρό ατύχημα για τον Στέλιο Χανταμπάκη

Διάσημοι και Μαχητές κλήθηκαν να δώσουν ακόμα μια δυνατή μάχη στο αποψινό επεισόδιο του «Survivor All Star» προκειμένου να καταφέρουν να φτάσουν πρώτοι στο πολυπόθητο 10 και να κερδίσουν το έπαθλο. Ενώ, λοιπόν, διαγωνιζόταν ο Στέλιος Χανταμπάκης με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας είχε ένα ατύχημα.

Καθώς περνούσε βιαστικά τη δοκό ισορροπίας, σκόνταψε και χτύπησε το πόδι του, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος, μιας και ο πόνος ήταν ανυπόφορος. Αμέσως, έτρεξαν στο σημείο οι συμπαίκτες του που είδαν το περιστατικό αλλά κι ο γιατρός για να του δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Ο

Στέλιος Χανταμπάκης έδειχνε να πονάει πολύ, με τον Σάκη Κατσούλη και τον Νίκο Μπάρτζη να τον βοηθούν να σηκωθεί και να φτάσει στον γιατρό. «Τελευταία στιγμή χτύπησα πάνω στη γωνία στο ξύλο. Δεν νομίζω να το έχω σπάσει. Νομίζω ότι είναι χτύπημα», ακούγεται να λέει ο παίκτης της κόκκινης ομάδας.

Ο αγώνας διεκόπη κι όλοι οι παίκτες περίμεναν με αγωνία το πόρισμα του γιατρού, μιας και ο τρόπος που έπεσε ο Στέλιος Χανταμπάκης στο έδαφος τους τρόμαξε και τους ανησύχησε. Τελικά, δεν ήταν κάτι σοβαρό κι όλα συνεχίστηκαν κανονικά.

Να θυμίσουμε πως λίγη ώρα νωρίτερα η Μελίνα Μεταξά είχε αισθανθεί μια έντονη αδιαθεσία και είχε πέσει στο έδαφος, μη μπορώντας να κρατηθεί στα πόδια της. Η παίκτρια των μπλε ζαλιζόταν κι είχαν μουδιάσει τα χέρια της, έτσι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμα:

 Στέλλα Δημητρίου: Μας δείχνει τα πρόσωπα των δίδυμων γιων της στο πιο γλυκό στιγμιότυπο

 Survivor All Star: Η αντίδραση του Μάριου Πρίαμου, όταν ο Γιώργος Λιανός τον ρώτησε για το μήνυμα της Καρολίνας

 Survivor All Star: Σοκ με τη Μελίνα Μεταξά – Σωριάστηκε ξαφνικά στο έδαφος

Keywords
Τυχαία Θέματα