Survivor All Star: Αυτές είναι οι δύο νέες υποψήφιες προς αποχώρηση

Το τρίτο συμβούλιο του νησιού που καθόρισε τους δύο νέους υποψήφιους προς αποχώρηση πραγματοποιήθηκε στο σημερινό επεισόδιο του «Survivor All Star». Η ομάδα των Διασήμων ηττήθηκε στο αγώνισμα με έπαθλο την ασυλία και έτσι κλήθηκε να ψηφίσει δύο ακόμα παίκτες της.

Να θυμίσουμε πως στη λίστα με τους υποψήφιους βρίσκονται ήδη η Χριστίνα Κεφαλά και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης. Οι κόκκινοι, λοιπόν, πήγαν ξανά στην κάλπη και συμφώνησαν ότι κάποιες από τις γυναίκες τους πρέπει να τεθούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Η Ελευθερία Ελευθερίου,

η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελένη Χαμπέρη ήταν οι παίκτριες που έλαβαν ψήφους. Τελικά, υποψήφιες προς αποχώρηση βγήκαν οι δύο τελευταίες, δηλαδή η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – που είναι μόλις μια εβδομάδα στο παιχνίδι – και η Ελένη Χαμπέρη, που έχει σημειώσει μια αξιόλογη πορεία.

Και οι δύο αποδέχτηκαν την απόφαση των συμπαικτών τους, ωστόσο εξέφρασαν την επιθυμία τους να παραμείνουν στο «Survivor All Star» και να συνεχίσουν να μάχονται για την ομάδα τους.

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού τόσο οι κόκκινοι όσο και οι μπλε έμειναν άφωνοι με την υποψηφιότητα της Ελένης Χαμπέρη, μιας και αποτελεί μια δυνατή παίκτρια που έχει χαρίσει νίκες στην ομάδα της.

Διαβάστε ακόμα:

 Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Πέταξαν οικογενειακώς χαρταετό στον Λόφο του Φιλιπάππου

 Γιώργος Χρυσοστόμου: «Κατέρρευσα για έξι χρόνια, δεν με ζήτησε κανείς»

 Survivor All Star: Ευρυδίκη κατά Ασημακόπουλου – «Σκέφτεται λαμογίστικα»

Keywords
Τυχαία Θέματα