MasterChef: Η Μαρία Μπέη επέστρεψε στο reality – «Ήθελα να κλείσω τα στόματα σε κάποιους»

Η επιστροφή της Μαρίας Μπέη στο MasterChef είναι πια γεγονός! Η διαγωνιζόμενη έκανε δυναμική είσοδο στο παιχνίδι και εξέπληξε τους παίκτες, που δεν περίμεναν πως θα την έβλεπαν να «εισβάλει» ξανά στο reality μαγειρικής.

Η Μαρία Μπέη είχε σημειώσει μια αξιόλογη πορεία την πρώτη φορά που συμμετείχε στο MasterChef και είχε συζητηθεί πολύ λόγω του έντονου χαρακτήρα της αλλά και της σχέσης της με τον Δημήτρη Μπέλλο. Αυτή τη φορά, η ίδια μπήκε μόνη της, στοχεύοντας ακόμα υψηλότερα.

Στο αποψινό επεισόδιο, λοιπόν, η Μαρία Μπέη

κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Παναγιώτη Αυγενικό σε μια πολύ απαιτητική δοκιμασία. Οι δυο τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν τη θέση τους στο MasterChef.

Οι κριτές έκριναν τις λεπτομέρειες στα πιάτα τους και αποφάσισαν πως εκείνο της Μαρίας Μπέη ήταν καλύτερο. Συνεπώς, η ίδια μπαίνει ξανά στο σπίτι του MasterChef, ζώντας για δεύτερη φορά αυτή την εμπειρία.

«Ήθελα να μπω μέσα στο σπίτι χωρίς τον Δημήτρη για να κλείσω τα στόματα σε κάποιους που έλεγαν ότι είμαι εδώ λόγω του Δημήτρη. Ο Δημήτρης δεν είναι εδώ. Θα ήθελα να είναι γιατί είναι ο άνθρωπος που αγαπώ. Και τελικά την πήρα. Πάμε σπίτι να τα κάνουμε όλα πουτ…α», ήταν τα λόγια της Μαρίας Μπέη.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Χρυσοστόμου: «Κατέρρευσα για έξι χρόνια, δεν με ζήτησε κανείς»

 Ζέτα Μακρυπούλια: Σπάνια εμφάνιση με τους γονείς της

 Survivor All Star: Ευρυδίκη κατά Ασημακόπουλου – «Σκέφτεται λαμογίστικα»

Keywords
Τυχαία Θέματα