Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Πέταξαν οικογενειακώς χαρταετό στον Λόφο του Φιλιπάππου

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης απείχαν από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας και έτσι αφιέρωσαν τον ελεύθερο χρόνο τους στην οικογένειά τους.

Οι δυο τους είναι λάτρεις των παραδόσεων και των εθίμων και έτσι νωρίς το πρωί βρέθηκαν στον Λόφο του Φιλοπάππου – όπως και πολλοί άλλοι Αθηναίοι – και πέταξαν

τον χαρταετό τους.

Μαζί τους ήταν ο γιος τους, Δήμος, αλλά και η κόρη του δήμαρχου Αθηναίων από προηγούμενη σχέση του. Όλοι μαζί έφτιαξαν τον χαρταετό και αποπειράθηκαν να τον πετάξουν, διασκεδάζοντας μαζί με την παρέα τους και περνώντας δημιουργικά την ημέρα τους.

Ο φακός απαθανάτισε τη Σία Κοσιώνη και τον Κώστα Μπακογιάννη στον Λόφο του Φιλοπάππου και πόζαραν χαμογελαστοί στους φωτογράφους.

Ο Κώστας Μπακογιάννης κρατούσε στους ώμους του τον μικρό Δήμο, ενώ η κόρη του είχε στα χέρια της τον χαρταετό με το σήμα του Παναθηναϊκού. Δίπλα τους περπατούσε φυσικά η Σία Κοσιώνη ντυμένη casual.

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μπορεί να έχουν ένα βεβαρημένο πρόγραμμα μέσα στην καθημερινότητα, όμως κάθε φορά που οι υποχρεώσεις τους τούς το επιτρέπουν χαίρονται να περνούν χρόνο μαζί με την οικογένειά τους.

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Ζέτα Μακρυπούλια: Σπάνια εμφάνιση με τους γονείς της

 Survivor All Star: Ευρυδίκη κατά Ασημακόπουλου – «Σκέφτεται λαμογίστικα»

 Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το έκαψε στο πατρινό καρναβάλι – Οι μεταμφιέσεις και το ξέφρενο πάρτι

Keywords
Τυχαία Θέματα