Survivor All Star -Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Στόχος μας ήταν να αποχωρήσει η Σταυρούλα, έτσι κι έγινε»

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον μεγάλο τελικό του «Survivor All Star» και σε αυτή τη κομβική φάση του reality επιβίωσης κάνεις από τους εναπομείναντες παίκτες δεν θα ήθελε να αποχωρήσει.

Το trailer για το αυριανό επεισόδιο δόθηκε στη δημοσιότητα και σε αυτό ακούμε τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να σχολιάζει πως ο στόχος τους ήταν να αποχωρήσει η Σταυρούλα Χρυσαειδη, εξηγώντας και τους λόγους:

«Βλέπαμε συμπεριφορές άλλες πίσω από την κάμερα και άλλες μπροστά από την κάμερα. Οπότε αυτός ήταν ο στόχος μας! Να αποχωρήσει η Σταυρούλα

και έτσι κι έγινε», σημείωσε χαρακτηριστικά η παίκτρια της κόκκινης ομάδας και σύντροφος του Σάκη Κατσούλη.

Την αποχώρηση της πρώην παίκτριας της κόκκινης ομάδας σχολίασε και η Στέλλα Ανδρέαδου, η οποία ανέφερε στην κάμερα του reality επιβίωσης: «Μου έκανε πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση που είπε ότι κάποιοι, που βρίσκονται εδώ μέσα, βρίσκονται για χάρη αλλονών. Πότε, Σταυρούλα, μας κουβάλησες στην πλάτη σου; Γιατί έχεις τέτοια έπαρση;».

Η αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή από το «Survivor All Star»

Όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στη Σταυρούλα Χρυσαειδή ότι αποχωρεί από το reality επιβίωσης, η ίδια είπε:

«Ανακουφίστηκα! Δεν θα άντεχα άλλη μία μέρα, πολύ δύσκολα. Αυτό που θέλαν να κάνουν τα παιδία το πέτυχαν, μπράβο τους.

Η αλήθεια είναι ότι ηρέμησα λίγο μέσα μου γιατί έβλεπα συνέχεια τόσους ψίθυρους και τόσες στρατηγικές να καταστρώνονται πίσω από την πλάτη μου και δεν θα χρειαστεί να το βιώσω ξανά όλο αυτό. Θα πάω σπίτι μου, στους αγαπημένους μου ανθρώπους, που μου έχουν λείψει πάρα πολύ.

Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την απόδοσή μου, δεν φοβήθηκα ποτέ τίποτα και κανέναν εδώ μέσα και αυτό αποδεικνύεται και από το πώς διαχειρίστηκα τις ψηφοφορίες μου».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Κοψιδάς: «Δεν είχα δουλειά, ήμουν άφραγκος, μου έδινε δανεικά και τάπερ η μάνα μου»

Μπέττυ Μαγγίρα: «Σαν παρουσιάστρια εννοείται ότι διεκδικώ κάποια πράγματα»

Ναταλί Κάκκαβα: Ποζάρει χωρίς μακιγιάζ -«Κουράστηκα με τις τέλειες εικόνες»

Keywords
Τυχαία Θέματα