Survivor 2018: Τα σχόλια της Σπυροπούλου για τις ψήφους που δέχτηκε και αυτό που την προβλημάτισε

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2018, οι Διάσημοι έχασαν στο αγώνισμα ασυλίας, γι’ αυτό και έπρεπε να θέσουν τρία άτομα από την ομάδα τους υποψήφια προς αποχώρηση.

Στο Συμβούλιο του Νησιού που ακολούθησε μετά για την διαδικασία της ψηφοφορίας, ανακοινώθηκε από τον Σάκης Τανιμανίδης πως η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια θα βρεθεί αντιμέτωπη στην ψηφοφορία του κοινού με την Κατερίνα Χαλικιά και την Ελένη Χατζίδου.

Στο

αποψινό επεισόδιο θα προβληθούν οι πρώτες δηλώσεις της Κωνσταντίνας μετά τις πολλές ψήφους που δέχτηκε από τους συμπαίκτες της – στο σύνολο 7 -. Η παρουσιάστρια δήλωσε πως ήταν κάτι που το περίμενε, ενώ είπε ότι την προβλημάτισε η ψήφος της Ξένιας προς την Κατερίνα Χαλικιά: «Στο χθεσινό συμβούλιο, η αλήθεια είναι ότι την δική μου υποψηφιότητα πάνω κάτω την περίμενα. Κάποιες άλλες μου προκάλεσαν εντύπωση και αναφέρομαι φυσικά στην Κατερίνα Χαλικιά. Από εκεί και πέρα δεν ήταν καθόλου ευχάριστη για κανέναν όλη αυτή η διαδικασία και το κλίμα ήταν λίγο βαρύ».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Εκνευρισμένη η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τους Μαχητές: «Το θεωρώ απαράδεκτο…»

Ελένη Φιλίνη: ”Έχω συνεργαστεί με πιο άσχετους από τον Ντάνο…”

Keywords
Τυχαία Θέματα