Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 7/2

Το κόκκινο, το πιο επιβλητικό χρώμα είναι must για αυτή τη σεζόν, όχι μόνο στα ρούχα, αλλά και στα αξεσουάρ. Αν ανήκετε στην κατηγορία των τολμηρών, τότε μη διστάσετε να φορέσετε ένα total red look, κάνοντας μια statement εμφάνιση που θα συναρπάσει και θα γίνει αντικείμενο σχολιασμού.

Σε αυτό το χρώμα έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας, επιλέγοντας να καλημερίσει το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα κόκκινο κοστούμι από την καινούργια συλλογή της Access

που αποτελείται από σταυροκούμπωτο off shoulder σακάκι με τρουακάρ μανίκια και cigarette παντελόνι.

Το κατακόκκινο look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με nude ψηλοτάκουνες γόβες Dukas –για τις ανάγκες της φωτογραφίας η Φαίη μας πόζαρε κρατώντας κόκκινη τσάντα Folli Follie.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε ροδακινί αποχρώσεις, με γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και στα χείλη το κραγιόν YSL Rouge Couture Νο 23 και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ατημέλητα και χαλασμένα χρησιμοποιώντας το spray Sugra Lift της Wella στη ρίζα για όγκο.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 6/2

Keywords
Τυχαία Θέματα