Κι όμως! Οι Kardashians έχουν ελληνική καταγωγή – Η αποκάλυψη της Kim!

Η οικογένεια Kardashians κατάφερε να γίνει η πιο γνωστή στον πλανήτη, να κατακτήσει αρκετές δουλειές και τα κέρδη της κάθε χρόνο να αυξάνονται κατά πολύ.

Τα κορίτσια που απαρτίζουν την εν λόγω οικογένεια, η Kim, η Khloe, η Kourtney, η Kylie και η Kendall απασχολούν καθημερινά τα Μέσα, ενώ αποτελούν πρότυπα για εκατομμύρια γυναίκες. Φυσικά, πίσω από κάθε κίνηση τους κρύβεται η μητέρα

τους, Kris Jenner, η οποία τις μανατζάρει.

Όπως είναι γνωστό, η Kris ήταν παντρεμένη με τον Robert Kardashian, ο οποίος απεβίωσε το 2003 μετά από άνιση “μάχη” με τον καρκίνο. Μαζί απέκτησαν τέσσερα παιδιά, τις Kim, Khloe, Kourtney και τον Rob. Έχει γραφτεί πολλές φορές πως ο πατέρας των Kardashians είχε καταγωγή από την Αρμενία. Αυτό που δεν ξέραμε όμως, είναι πως η μητέρα του ήταν μισή Ελληνίδα!

Η αποκάλυψε έγινε χθες, μετά από ένα Insta Story που δημοσίευσε η Kim. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους followers της εικόνες της γιαγιάς της και στο βίντεο ακούγεται να λέει: “Δείτε την Αρμένισσα-Ελληνίδα γιαγιά μου”! Οπότε, τα τρία κορίτσια και ο αδερφός τους έχουν μια μακρινή σχέση με την Ελλάδα!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμη:

Ελένη Φιλίνη: ”Έχω συνεργαστεί με πιο άσχετους από τον Ντάνο…”

Πασίγνωστος παρουσιαστής δηλώνει στο Πρω1νό: ”Όταν εκδιώχθηκα από την τηλεόραση κατάλαβα την αγάπη του κόσμου”

Keywords
Τυχαία Θέματα