Survivor – Στάθης Σχίζας: Η απαράδεκτη συμπεριφορά του τιμωρήθηκε – Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Μάρτυρες μιας απαράδεκτης συμπεριφοράς έγιναν οι τηλεθεατές του Survivor το βράδυ της Δευτέρας 9/5, καθώς ο Στάθης Σχίζας, όντας πολύ εκνευρισμένος, χτύπησε δύο κατασκευές του στίβου μάχης αλλά και ένα μικρόφωνο.

Ο Γιώργος Λιανός διέκοψε τον αγώνα και μετά από σύσκεψη της παραγωγής αποφασίστηκε πως ο παίκτης της κόκκινης ομάδας θα τιμωρηθεί και έτσι θα στερηθεί το επόμενο έπαθλο που θα κερδίσει η ομάδα του. Ακόμα, ο παρουσιαστής προειδοποίησε τους παίκτες, πως αν επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο, ο υπεύθυνος θα αποκλειστεί από

το Survivor.

«Είχαμε ένα άσχημο περιστατικό, το οποίο προκλήθηκε από τον Στάθη Σχίζα… Πάνω στα νεύρα του χτύπησε δύο κατασκευές και ένα μικρόφωνο. Θέλω να πω ότι αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη. Θα πρέπει να σεβόμαστε τον χώρο που βρισκόμαστε. Αυτή η συμπεριφορά θα επιφέρει και μία ποινή. Ο Στάθης, λοιπόν, θα στερηθεί ένα έπαθλο σε περίπτωση που κερδίσει η ομάδα του», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός και συνέχισε:

«Αν αυτή η συμπεριφορά επαναληφθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο, θα επιφέρει ακόμα μεγαλύτερη ποινή, που αυτή θα είναι ο αποκλεισμός από το Survivor».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Λάουρα Νάργες: Τα βίντεο με τη φουσκωμένη κοιλιά της στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης

 Survivor – Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Ο Άρης παίρνει άτομα στο δάσος και τους πιπιλάει το μυαλό»

 Βίκυ Καγιά: Γενέθλια για τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά! Οι ευχές και οι οικογενειακές φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα