Λάουρα Νάργες: Τα βίντεο με τη φουσκωμένη κοιλιά της στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης

Μία από τις πιο τρυφερές περιόδους στη ζωή τους διανύουν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι, αφού σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά!

Η ραδιοφωνική παραγωγός επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο γεγονός – το οποίο έκανε το τελευταίο διάστημα τον γύρο του διαδικτύου – δημοσιεύοντας το υπερηχογράφημα του μωρού της αλλά και μια φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η Λάουρα Νάργες διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους.

Όπως αποκάλυψε,

μάλιστα, η εκπομπή «Happy Day», το ζευγάρι πρόκειται σε ένα μήνα να υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης και να κάνει ένα μεγάλο πάρτι για να μοιραστεί τη χαρά του με τους φίλους του.

Οι δυο τους μπορεί να κράτησαν επτασφράγιστο μυστικό την είδηση της εγκυμοσύνης, όμως, πλέον, που η κοιλίτσα της Λάουρας Νάργες έχει φουσκώσει, θέλησαν να το αποκαλύψουν. Πριν από λίγες ώρες, η ραδιοφωνική παραγωγός δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram δύο βίντεο, στα οποία μας δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της.

Δείτε τις αναρτήσεις:

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/05/220509230106_laoura1.mp4https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/05/220509230110_laoura2.mp4

Διαβάστε ακόμα:

 Βίκυ Καγιά: Γενέθλια για τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά! Οι ευχές και οι οικογενειακές φωτογραφίες

 Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Φρίκαρα όταν έπεσαν τα μαλλιά μου μέσα σε ένα βράδυ, ήμουν 19 ετών»

 Κώστας Γκουσγκούνης: Το συγκινητικό μήνυμα του εγγονού του, Δημήτρη, μετά τον θάνατό του

Keywords
Τυχαία Θέματα