Survivor – Δύο στρατόπεδα στους Μαχητές! Ασημακόπουλος εναντίον Ασημίνας: «Είναι σαν οχιά που θέλει να μας φάει»!

Η ήττα των Μαχητών στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, αλλά και η ψηφοφορία που ακολούθησε για τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση από το Survivor φαίνεται πως διατάραξε εύκολα τις ισορροπίες της ομάδας.

Οι καβγάδες δεν άργησαν να ξεσπάσουν την επόμενη μέρα, καθώς οι παίκτες συζητούσαν τι έγινε, τι πήγε λάθος, αλλά και πως πρέπει να κινηθούν, αλλά και πως κάποιοι παίκτες μπορεί να νικούν επειδή αγωνίζονται απέναντι σε αδύναμους παίκτες και επομένως

πως αυτό δεν αποδεικνύει απαραίτητα ότι είναι δυνατός αγωνιστικά.

Η νέα παίκτρια, η Ασημίνα Ιγγλέζου κοντραρίστηκε έντονα με τον Γιώργο Ασημακόπουλο καθώς ανέφερε πως η απόφασή που πήρε να παίξει ο ίδιος δεν ήταν κάτι που είπε η ομάδα.

«Η Ασημίνα με κατηγόρησε ότι εγώ ήμουν λιγότερο ικανός από τον James. Δεν είχα παίξει δεύτερο run και από μόνος μου προσφέρθηκα στο τρίτο να παίξω. Δεν είχα χάσει. Δεν είχα κάποια ήττα. Πήγα με δυναμισμό και τελικά δεν τα κατάφερα», εξήγησε on camera ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

«Στην αρχή φαινόταν πολύ καλή αλλά μετά έγινε λίγο σαν… οχιά που θέλει να μας φάει! Μπήκε στην ομάδα και με κατηγορούσε για πράγματα τα οποία δεν ήξερε. Εδώ είμαι 15, 16 μέρες και η Ασημίνα στις τέσσερις ημέρες έχει υψώσει κεφάλι», σχολίασε στη συνέχεια ο παίκτης.

Παράλληλα, η Σοφία Μαργαρίτη τόνισε πως «στην Ασημίνα με ενόχλησε η ξαφνική της επίθεση. Δεν κατάλαβα από που προήλθε όλο αυτό το μένος ξαφνικά. Δεν είμαι instagrammer. Η δουλειά μου είναι στο συνεργείο. Μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο γίνονται αυτά».

«Με την Σοφία δεν εκνευρίστηκα μία μέρα, έχει ξανασυμβεί διότι κάνει του κεφαλιού της και κάνει το δικό της χωρίς να ακούει την ομάδα» σημείωσε η Ασημίνα Ιγγλέζου στην κάμερα του Survivor.

Δείτε τι συνέβη:

Διαβάστε ακόμα:

Λίτσα Πατέρα: «Θεραπεύτηκα από θαύμα! Σκεπτόμουν «πώς θα μεγαλώσω ένα παιδί παράλυτη»

Masterchef 5: Τα απρόοπτα και οι αστείες στιγμές στα γυρίσματα του τρέιλερ!

Σήφης Φαραντάκης: Η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση μετά το GNTM

Keywords
Τυχαία Θέματα