Survivor – Προβληματισμένος ο Κώστας Παπαδόπουλος! «Το παίρνω σαν πισώπλατο χτύπημα»

Η επόμενη μέρα της ψηφοφορίας του Κώστα Παπαδόπουλου ως υποψήφιο προς αποχώρηση από το Survivor, βρήκε τον παίκτη προβληματισμένο…

«Αισθάνομαι λίγο περίεργα, άσχημα, αδιάθετα. Είναι λογικό αν είσαι υποψήφιος να αισθάνεσαι λίγο κάπως περίεργα. Καλύτερα να μην το ζήσει κανείς. Είναι σαν να είσαι αντιπαθής σε όλη την ομάδα», σχολίασε ο Κώστας Παπαδόπουλος ο οποίος ανέφερε στους συμπαίκτες του ότι δεν το περίμενε, καθώς είναι σε μεσαία κλίμακα αγωνιστικά.

«Είπαμε όλοι ότι θα ψηφίσουμε αγωνιστικά. Αυτόν που φέρνει λιγότερες

νίκες στην ομάδα. Και στο τέλος ψήφισαν εμένα. Εγώ το παίρνω σαν πισώπλατο χτύπημα. Αυτή η ψηφοφορία δεν ήταν αγωνιστικά. Δεν φέρνω ούτε τις λιγότερες, ούτε τις περισσότερες νίκες. Ο Νίκος 8 ματσαρίσματα στη σειρά φέρνει ήττες και δεν τον ψηφίζουν;

Η στρατηγική μου απέδωσε γιατί είδατε τι ωραία ψηφοφορία είχαμε; 6-4. Λογικό γιατί η συμμαχία μας είναι μικρότεροι από τους άλλους. Μακάρι ο κόσμος να με διαλέξει πιο δημοφιλή ή εμένα ή κάποιον από τη συμμαχία μου και θα δείτε τι θα γίνει», συνέχισε ο Κώστας.

«Πιστεύω ότι οι συμπαίκτες μου ψήφισαν αγωνιστικά. Καλώς ή κακώς εγώ και ο Κώστας έχουμε φέρει τις λιγότερες νίκες και ψήφισαν και με βάση το μέλλον. Ποντάρουν σε εμένα, δεν είμαι κουτσό άλογο», ανέφερε από την πλευρά του ο Νίκος Μπάρτζης.

Δείτε όσα σχολίασαν οι παίκτες:

Διαβάστε ακόμα:

Σήφης Φαραντάκης: Η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση μετά το GNTM

Κι όμως οι δύο πρώην παίκτες του GNTM είναι ζευγάρι!

MadWalk 2020: Έρχεται το Σάββατο στο MEGA και αυτά είναι τα acts που θα απολαύσουμε!

Keywords
Τυχαία Θέματα