Super Κική: «Πάσχω από βαριά κατάθλιψη, δεν φαίνεται αλλά υποφέρω»

Η Super Κική προέβη σε μια εξομολόγηση από καρδιάς μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, μιλώντας για την ψυχική υγεία της. Η γνωστή influencer ανέφερε πως σήμερα είναι η τρίτη φορά που πήγε στον ψυχίατρο και αυτό συνέβη, καθώς ο ψυχοθεραπευτής της τής είπε ότι πάσχει από κατάθλιψη. Η Super Κική δίνει καθημερινά τον δικό της αγώνα προκειμένου να αντιμετωπίσει όσα τη βασανίζουν, ζητώντας, παράλληλα, τη βοήθεια ειδικών.

«Σήμερα θα πάω για τρίτη φορά στη ζωή μου στον

ψυχίατρο. Η τελευταία φορά που πήγα ήταν στα 21. Είχα βγει κομπλέ όσες φορές είχα πάει. Αυτή τη φορά όμως, που μίλησα και με τον ψυχοθεραπευτή μου, 99,9% πάσχω από βαριά κατάθλιψη, το νιώθω και εγώ. Δεν πολυφαίνεται γιατί έχω κάνει πολλή ψυχοθεραπεία στη ζωή μου οπότε κάπως “μπαλώνεται” με το λέγειν, γιατί κάνω τον άλλον να νομίζει ότι είμαι καλά.

Είμαι λίγο αγχωμένη. Ξέρω ότι μάλλον θα χρειαστεί αγωγή δεν είναι σίγουρο κιόλας, αλλά λογικά ναι. Παρόλα αυτά, χαίρομαι γιατί έχω κάνει την κίνηση, έχω σκάσει και θέλω ό,τι και να γίνει να φύγει όλο αυτό το πράγμα από πάνω μου. Είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου, δεν το λέω για να μου πεις μπράβο, αλλά για το κάνει και εσύ σε περίπτωση που νιώθεις την ίδια θλίψη», εξομολογήθηκε η Super Κική.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/09/220926224042_1.mp4

Και συνέχισε, λέγοντας: «Γενικά, έχω περάσει διάφορες δοκιμασίες στη ζωή μου, αλλά τα τελευταία 2,5 χρόνια επειδή είναι πολύ διαφορετική η ζωή μου, δεν ελέγχεται, πολλή πληροφορία, πολύς κόσμος… Μάλλον είμαι πολύ καλή για αυτόν τον κόσμο, όσο περίεργο κι αν ακούγεται αλλά έτσι θεωρώ εγώ. Με έπνιξε αυτό, νιώθω ότι είμαι κάτω από μία ταφόπλακα ολοζώντανη και υποφέρω. Νιώθω ότι μου πετάνε πέτρες αλλά εγώ θέλω να χτίσω κάστρα γιατί υποφέρω, δεν φαίνεται αλλά υποφέρω».

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/09/220926224251_2.mp4

Διαβάστε ακόμα:

 Θύμα απάτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έγραφαν ότι κέρδισα 2-3 εκατομμύρια»

 Από το My Style Rocks στο GNTM – Η 62χρονη Άρτεμις Καραβουσιάνη προβλημάτισε τους κριτές

 Ειρήνη Μερκούρη: Σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της, Γιάννη Κουτσόπουλο

Keywords
Τυχαία Θέματα