Η αγαπημένη ενυδατική κρέμα με χρώμα της Meghan Markle είναι ιδανική για το Καλοκαίρι!

Αν δεν προλάβατε να ανανεώσετε το νεσεσέρ σας όσο μείνατε σπίτι, που είναι λογικό και επόμενο, θα πρέπει να το κάνετε τώρα. Το weekend που έρχεται και σύμφωνα με τους μετεωρολόγους θα είναι τέλεια, αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία.

Θα ξεκινήσετε από τα προϊόντα περιποίησης. Αυτό το διάστημα αφήνετε στην άκρη τις βαριές φόρμουλες για χάρη της πιο ανάλαφρης υφής όπως είναι το gel.

Το αμέσως επόμενο είναι το φον ντε τεν. Δεν το χρειάζεστε πλέον. Το δέρμα σας πρέπει να έχει φυσικό φινίρισμα, ελαφριά κάλυψη και απίθανη λάμψη.

Θα το πετύχετε χρησιμοποιώντας το αγαπημένο προϊόν της Meghan Markle.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

OMG how amazing is this shoot for March 2018 issue of @hellofashion_uk ?! @meghanmarkle_official it’s one of my fav photos of Meghan which shoot/photo is your favourite?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle (@meghanmarkle_official) στις 1 Μάρ, 2020 στις 11:33 πμ PST

Πρόκειται για το Laura Mercier Tinted Moisturizer. Μια ενυδατική κρέμα με χρώμα που προσφέρει όλες τις ιδιότητες του προϊόντος περιποίησης αλλά και το εφέ του φον ντε τεν.

Παράλληλα προστατεύει το δέρμα από την ηλιακή ακτινοβολία χάρη στο SPF 30 ενώ χαρίζει super λάμψη και θρέψη εξαιτίας των βιταμινών E και C που περιέχει στη σύνθεσή της.

Η απαλή του φόρμουλα απλώνετε εύκολα στο δέρμα, προσφέρει κάλυψη και μειώνει ατέλειες όπως είναι οι λεπτές γραμμές, οι κηλίδες και οι πανάδες.

Η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της πως χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο προϊόν καθημερινά αφού χαρίζει στην επιδερμίδα της την διακριτική λάμψη που αγαπάει πολύ. Εσείς αλήθεια κορίτσια, ποια κρέμα είναι η αγαπημένη σας;

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση:

Το ροζ είναι το μεγαλύτερο hair color trend και οι celebrities το αποδεικνύουν!

Ένα προϊόν για χείλη και ζυγωματικά είναι ότι χρειάζεστε το φετινό Καλοκαίρι -Δείτε τα ωραιότερα!

Keywords
Τυχαία Θέματα