Style Tricks: Τα πιο ωραία looks για τις ημέρες που έχει καύσωνα!

Aυτές τις μέρες που η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο θα αναρωτιέσαι όλο και περισσότερο τι να φορέσεις για να εντυπωσιάσεις τους γύρω σου αλλά ταυτόχρονα να παραμείνεις δροσερή και όμορφη!

Παρακάτω θα δεις μερικά καλοκαιρινά looks που αποτελούν ιδανικές επιλογές για αυτές τις μέρες.

#Ένα crop top και ένα τζιν είναι καλή επιλογή για τα καθημερινά σου looks. Επίλεξε cropped denim παντελόνι με σκισίματα και συνδύασέ το με πάνινα παπούτσια ή σανδάλια.

#Δεν υπάρχει

πιο δροσερό φόρεμα από το μίνι slip dress. H Leonie Hanne φοράει το φόρεμά της με πέδιλα και πιάνει τα μαλλιά της κότσο για να δροσίζεται καλύτερα.

#Τα playsuits σε φαρδιά γραμμή είναι επίσης μια σοφή επιλογή. Επίλεξε παλ και παστέλ αποχρώσεις και συνδύασέ τις με ένα ψάθινο καπέλο.

#Τα ανοιχτόχρωμα φλοράλ φορέματα είναι πάντα μια ωραία επιλογή που θα σε διατηρήσει δροσερή και ταυτόχρονα θα σου φτιάξει τη διάθεση. μπορείς να επιλέξεις φλοράλ φόρεμα σε στενή ή φαρδιά γραμμή και να το συνδυάσεις με το αγαπημένο σου καπέλο.

#Τα tops με puffy sleeves αλλά και τα off-the-shoulder tops είναι τέλεια για τους καλοκαιρινούς μήνες. Συνδύασέ τα με κοντά σορτς και μίνι skirts για τέλειο styling. Ένα ζευγάρι mules είναι η τέλεια λύση για μια βόλτα μέσα στην πόλη.

#Τα naked sandals είναι η τελευταία τάση της μόδας και θα τα λατρέψεις. Μας αρέσουν πολύ όταν συνδυάζονται με στενές φούστες και crop tops σε casual γραμμές και υφάσματα όπως θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία.

Διαβάστε ακόμα: Καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα: 6 κομμάτια που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις!- Οι λεπτομέρειες που θα δώσουν στιλ σε κάθε σου εμφάνιση

Δεν ξέρεις τι να φορέσεις σε ένα casual ραντεβού με τοπν σύντροφό σου; Δες εδώ! (VIDEO)- Υπέροχες ιδέες που θα τον εντυπωσιάσουν και θα σου δώσουν αυτοπεποίθηση

The Trend: Πασίγνωστη blogger φοράει το pareo dress και γίνεται viral!- Το απόλυτο φόρεμα του καλοκαιριού που θα θέλεις να αποκτήσεις κι εσύ

Keywords
Τυχαία Θέματα