Steal the Look: Η Rosie Huntington-Whiteley υιοθετεί το τέλειο office look!

Η Rosie Huntington-Whiteley έχει λανσάρει εδώ και χρόνια ένα στιλ που της πηγαίνει πολύ και είναι πάντα αξιοζήλευτο. Το πασίγνωστο μοντέλο προσέχει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια της εμφάνισής της και εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές της επιλογές.

Η ίδια επιλέγει συνήθως σύνολα που είναι κάπως πιο αυστηρά και σε μια office γραμμή, παρεκλίνοντας σπάνια από αυτήν.

The Look

Πριν λίγες μέρες οι παπαράτσι

τη συνέλαβαν σε πρωινή της έξοδο και ήταν πολύ chic. H ίδια φόρεσε λευκό παντελόνι σε φαρδιά γραμμή και το συνδύασε με μπεζ top και τσάντα Bottega Veneta σε λευκό χρώμα. Οι slouchy τσάντες είναι μια ανερχόμενη τάση που θα κυριαρχήσει το φθινόπωρο αλλά και τον ερχόμενο χειμώνα. Πολλοί σχεδιαστές έχουν ήδη λανσάρει τα σχέδιά τους και ανυπομονούμε να τις συμπεριλάβουμε και εμείς στο καθημερινό μας στιλ.

Η Rosie Huntington- Whiteley ολοκλήρωσε το look της με μπεζ πέδιλα, μαύρα γυαλιά ηλίου και ολόισια μαλλιά. Το μακιγιάζ της ήταν απαλό με λίγη έμφαση στα χείλη.

Το όλο look της Rosie αποτελεί τέλεια πρόταση για ένα πετυχημένο office look. Tα ψηλόμεσα παντελόνια σε φαρδιά γραμμή είναι ιδανική λύση για το γραφείο και μπορείς εύκολα να τα συνδυάσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Η Rosie επιλέγει έναν χρωματικό συνδυασμό που θα λατρέψουμε την επόμενη σεζόν και πρόκειται για το πάντρεμα μπεζ και λευκού χρώματος.

Τόσο το μπεζ όσο και το λευκό είναι δύο αποχρώσεις που θα φοράς ξανά και ξανά τους επόμενους μήνες.

Διαβάστε ακόμα: 3 summer outfits που θα φοράς ξανά και ξανά όλο το καλοκαίρι (VIDEO)- Δες ποια είναι και υιοθέτησέ τα στην καθημερινή σου γκαρνταρόμπα

H Chiara Ferragni μας δείχνει το στιλ των διακοπών της και μας εμπνέει- Τα looks που αγαπάει και υιοθετεί ξανά και ξανά

Δεν φαντάζεσαι ποια trends έχουν ξετρελάνει τις Λονδρέζες αυτή τη στιγμή!- Εσύ που από αυτά θα ήθελες να συμπεριλάβεις στην γκαρνταρόμπα σου;

Keywords
Τυχαία Θέματα