Δεν φαντάζεστε με ποιο τρόπο διαφήμισε η Ellen DeGeneres την επιστροφή του show της!

Αν κάποια εκπομπή έχει γρήγορα αντανακλαστικά γύρω από τα όσα συμβαίνουν καθημερινά, αυτό φαίνεται άμεσα και προς όφελος του. Στην περίπτωση του The Ellen Show έγινε και με τον πιο αστείο τρόπο, άλλωστε το χιούμορ είναι κάτι που χαρακτηρίζει την εκπομπή και φυσικά την παρουσιάστρια της.

Η Ellen επωφελήθηκε της φάρσας που κυκλοφορεί από χθες γύρω από τις φημολογούμενες αλλαγές στο instagram προκειμένου να μιλήσει για την επιστροφή της εκπομπής της στην 9 Σεπτεμβρίου, αλλά και όσα θα δούμε σε αυτή.

“Μη ξεχάσετε, αύριο

ξεκινά ο νέος κανονισμός του Instagram με το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες σας. Η διορία λήγει σήμερα. Επίσης μην ξεχάσετε στις 9 Σεπτεμβρίου ξεκινά η καινούρια σεζόν του Ellen DeGeneres show που θα φέρει πολλή αγάπη, χαρά και γέλιο στους τηλεοπτικούς σας δέκτες. Μην ξεχάσετε. Η Kylie Jenner θα είναι εκεί. Ό,τι χρειάζεστε, ακόμα και πράγματα που δεν χρειάζεστε, όπως το Mary’s Rash και το Average Andy. Δεν κοστίζει τίποτα να κάνετε μια αντιγραφή – επικόλληση. Δίνω στην Ellen ή σε όσους σχετίζονται με εκείνη την άδεια να με κάνουν να γελάω, να κλαίω, να χαμογελάω, να χορεύω κλπ.”, ανέφερε μεταξύ άλλων στο χιουμοριστικό μήνυμα που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της σελίδας της.

View this post on Instagram

I don’t know if you saw this, but I’m taking it very seriously.

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on Aug 21, 2019 at 10:25am PDT

Διαβάστε ακόμα:

Μελέτης Ηλίας: Η τρυφερή φωτογραφία με τα παιδιά του που έκανε θραύση!

Θάλεια Ματίκα: Μοιράστηκε φωτογραφία του άντρα της και της κόρη τους για πρώτη φορά

Ηλίας Γκότσης: Πώς αξιοποίησε τα χρήματα που πήρε από το Survivor;

Keywords
Τυχαία Θέματα