Star Style: Η Taylor Swift συμπεριέλαβε σε ένα outfit 4 hot τάσεις της σεζόν!

H Taylor Swift έχει ένα πολύ ωραίο στιλ και κάθε της εμφάνιση μας αρέσει ιδιαίτερα. Η ίδια βρέθηκε στο Παρίσι και συγκεκριμένα σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό και επέλεξε ένα πολύ χρωματιστό look.

The Look

Η τραγουδίστρια επέλεξε να υιοθετήσει 4 hot τάσεις της σεζόν που είναι οι εξής:

1. Τα φλοράλ σχέδια στα φορέματα είναι μια λεπτομέρεια που μας αρέσει πολύ φέτος και θα τη δεις σε πάρα πολλά looks. Η Taylor επέλεξε Self Portriat κίτρινο φλοράλ δόρεμα αξίας 286 δολαρίων και το συνδύασε με platform sandals αξίας 495 δολαρίων.

2. Το μακρυμάνικο μίνι φόρεμα της Taylor με τον κλειστό λαιμό είναι επίσης μια τάση που αγαπούν πολύ οι σχεδιαστές και τα πιο γνωστά brands.

3. Tα Jimmy Choo platform sandals που φόρεσε η τραγουδίστρια αποτελούν μια από τις πιο hot τάσεις του καλοκαιριού και θα σε βολέψουν πολύ σε κάθε σου εμφάνιση.

4. Τέλος, αν θέλεις να φορέσεις ένα ζωηρό χρώμα που συγκαταλέγεται στις top τάσεις, τότε το κίτρινο που επέλεξε η Taylor Swift είναι ιδανική επιλογή και σου το συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Η Taylor ολοκληρώνει την εμφάνισή της με έναν ωραίο ατημέλητο κότσο, διακριτικά σκουλαρίκια και μακιγιάζ με ένταση στα μάτια και στα χείλη.

Λεπτομέρεια που μας αρέσει: Οι σούρες και τα βολάν στα φορέματα είναι details που αγαπάμε φέτος στα καλοκαιρινά μας ρούχα. Το φόρεμα της Taylor κάνει μια σούρα στο κάτω μέρος που του δίνει έξτρα πόντους styling. Εσύ θα φόραγες το φόρεμα της Taylor στην καθημερινότητά σου;

Διαβάστε ακόμα: Αυτά είναι τα 5 καλοκαιρινά outfits που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στη βαλίτσα των διακοπών (VIDEO)- Τα πιο σημαντικά κομμάτια για τέλειο στιλ

Γυναίκες με πολύ στιλ από όλο τον κόσμο μας δείχνουν τι φοράνε σήμερα και μας εμπνέουν!- Δες εδώ τα looks που μας προτείνουν

Δες πώς φοράει τα πιο δημοφιλή πέδιλα του καλοκαιριού η γνσωτή fashion blogger Julie Sarinana- Θα λατρέψεις το στιλ της

Keywords
Τυχαία Θέματα