Δημήτρης Αργυρόπουλος: “Η Μαρία με στήριξε πολύ”

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο Δημήτρης Αργυρόπουλος. Ο γνωστός εκδότης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του My style rocks και τους λόγους που τον έκαναν να δεχτεί, ενώ αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι με τον νέο κύκλο του ριάλιτι, αν θα υπάρξει και αν θα συμμετέχει ο ίδιος δήλωσε πως δεν έχει ακόμα κάποια ενημέρωση.

“Ουσιαστικά όταν μου έγινε η πρόταση και μου σύστησαν

και την ομάδα, ότι θα είναι τα παιδιά αυτά, μου άρεσε πάρα πολύ και είπα ναι. Νιώθω ότι δεν είναι ακριβώς τι κάνεις, είναι με ποιος το κάνεις στη ζωή, μετά από όλη αυτή την πορεία. Θεωρούσα ότι ήταν πάρα πολύ εύκολο, ότι θα κάθομαι εκεί, θα μασάω τσίχλα και θα λέω τη γνώμη μου. Δεν ήταν τόσο εύκολο. Αλλά ήταν πολύ ωραία όλη η ατμόσφαιρα, τα παιδιά ήταν πολύ βοηθητικά και η Μπέττυ και ο Στέλιος και η Κωνσταντίνα. Επίσημα, τουλάχιστον σε εμένα, δεν έχουν πει κάτι για τη συνέχεια του My style rocks. Υπάρχουν και διάφορα που ακούγονται για τις μετακομίσεις… Δεν ξέρω καθόλου αν υπάρχει πιθανότητα να “μετακομίσουμε”, ανέφερε συγκεκριμένα ο Δημήτρης Αργυρόπουλος.

Ανάμεσα σε άλλα ο Δημήτρης Αργυρόπουλος αναφέρθηκε επίσης και στην Μαρία Μπακοδήμου όταν ο Νίκος Μουτσινάς τον ρώτησε ποια ήταν η αντίδραση της όταν έμαθε ότι θα βρίσκεται κριτής στο “My style rocks”. “Με τη Μαρία τα λέμε έτσι κι αλλιώς. Όταν της το είπα μου απάντησε “Προφανώς θα το κάνεις!”, επειδή με ξέρει. Μου είπε θα είσαι αυτό που είσαι. Η Μαρία με στήριξε πολύ.

Η Μαρία στο Power of Love είναι καταπληκτική, γιατί όλο αυτό που ζούμε είναι μοναδικό. Έβλεπα πριν αυτά που δείχνεις και κατουριέμαι από τα γέλια. Αυτό που μας συμβαίνει πρέπει να το απολαύσουμε, αυτή την τρέλα. Είναι απολαυστικό και μοναδικό. Αστειεύομαι το καταλαβαίνεις.”

Διαβάστε ακόμα: Η Κλέλια Ρένεση μιλά πρώτη φορά για τον ερχομό της κόρης της και αποκαλύπτει το όνομα της!

Καλομοίρα – Καραφώτης: Reunion στη Νέα Υόρκη 15 χρόνια μετά το Fame Story!

Keywords
Τυχαία Θέματα