Robert De Niro: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό -Έφυγε από τη ζωή ο 20χρονος εγγονός του

Παρά πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Robert De Niro και την οικογένειά του. Συγκεκριμένα, πριν από λίγο έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή ο 20χρονος εγγονός του πασίγνωστου ηθοποιού, Leandro De Niro Rodriguez.

Την είδηση του θανάτου του νεαρού έκανε γνωστή η μεγαλύτερη κόρη του Robert De Niro, Drena, μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα, η μητέρα που έχασε τον γιο της δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του Leandro, την οποία συνόδευσε με ένα κείμενο που «ραγίζει» καρδιές.

«Ο όμορφος γλυκός μου άγγελος. Σε αγάπησα από τη στιγμή που σε ένιωσα στην κοιλιά μου. ‘Ήσουν η χαρά μου, η καρδιά μου και ό,τι ήταν ποτέ αγνό και αληθινό στη ζωή μου. Μακάρι να ήμουν μαζί σου αυτή τη στιγμή. Μακάρι να ήμουν μαζί σου.

Δεν ξέρω πώς θα ζήσω χωρίς εσένα, αλλά θα προσπαθήσω να συνεχίσω και να διαδώσω την αγάπη και το φως που με έκανες να νιώσω όταν έγινα η μαμά σου. Σε αγαπούσαν και σε εκτιμούσαν τόσο βαθιά και εύχομαι η αγάπη και μόνο να μπορούσε να σε σώσει. Λυπάμαι πολύ μωρό μου.

Αναπαύσου εν ειρήνη και στον Αιώνιο Παράδεισο, αγαπημένο μου αγόρι», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στα μέσα κοινωνική δικτύωσης η Drena De Niro, χωρίς ωστόσο να κάνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του γιου της.

View this post on Instagram

A post shared by Drena (@drenadeniro)


Διαβάστε ακόμα:

Γη της Ελιάς: Το τέλος βάφεται με αίμα -Μακελειό, αποκαλύψεις, εκδίκηση και χωρισμός στο φινάλε

Μαρία Ιωαννίδου: Σοκάρει μιλώντας για τον καρκίνο -«Έμεινα καραφλή και έλεγα πως θα περάσει»

Πέθανε ο Βασίλης Κωνσταντινίδης του θρυλικού συγκροτήματος «Idols»

Keywords
Τυχαία Θέματα