Robbie Williams: Η ανάρτηση μετά την ατάκα που προκάλεσε αντιδράσεις στη συναυλία του στην Ελλάδα

Το Σάββατο 1/7 ο Robbie Williams χάρισε στο ελληνικό κοινό μια μοναδική συναυλία στη Μαλακάσα. Ωστόσο, μια ατάκα του πασίγνωστου τραγουδιστή προκάλεσε αντιδράσεις τόσο στα Μέσα όσο και στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, όταν κάποιοι θαυμαστές του Robbie Williams προσπάθησαν να τον ακουμπήσουν την ώρα που ερμήνευσε τις επιτυχίες του, χαρακτήρισε τους Έλληνες… «κλέφτες».

«Κανείς

δεν ήθελε να αγγίξει τον πισινό μου, αλλά ήθελαν να κλέψουν τα στρας από τη μπλούζα μου. Αυτή είναι η Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Robbie Williams.

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η εν λόγω ατάκα του, ο Robbie Williams έστειλε ένα νέο μήνυμα μέσα από τα social media, θέλοντας προφανώς να «σώσει» την κατάσταση. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στο οποίο αποκάλεσε «γενναιόδωρους» τους Έλληνες, ενώ παράλληλα έδειξε το κομπολόι που αγοράσε για το κακό μάτι.

«Για να γιορτάσω το πιο ωραίο σόου που είχα χθες το βράδυ με τους πιο ζεστούς γενναιόδωρους σε πνεύμα θεατές στο πιο άμεσο και όμορφο περιβάλλον που θα είμαι για πάντα ευγνώμον, θέλω να πω ευχαριστώ Ελλάδα. Και πήρα και αυτό το δώρο σήμερα που είναι για το κακό μάτι και είμαι πολύ ευγνώμον για αυτό. Ο θεός να σας έχει καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

Γη της Ελιάς: Το τέλος βάφεται με αίμα -Μακελειό, αποκαλύψεις, εκδίκηση και χωρισμός στο φινάλε

Μαρία Ιωαννίδου: Σοκάρει μιλώντας για τον καρκίνο -«Έμεινα καραφλή και έλεγα πως θα περάσει»

Πέθανε ο Βασίλης Κωνσταντινίδης του θρυλικού συγκροτήματος «Idols»

Keywords
Τυχαία Θέματα