Μαρία Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Αγαπώ πολύ την οικογένειά του -Είναι ο άνθρωπός μου»

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι σε σχέση εδώ και αρκετούς μήνες! Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του γιου του Κυριάκου Μητσοτάκη και όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει για εκείνον με τα πιο τρυφερά λόγια.

Αυτό το διάστημα, η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στο Wimbledon για τους αγώνες τένις, με αποτέλεσμα να χάσει τις εκλογές

της 25ης Ιουνίου και να μη βρεθεί στο πλευρό της οικογένειάς του αγαπημένου της.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο sdna.gr και τη Βίκυ Γεωργάτου, η ίδια μίλησε για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και αναφέρθηκε στην φωτογραφία που κυκλοφόρησε με εκείνον να κλαίει στο πλευρό της μητέρας του και των δύο αδερφών του το βράδυ των αποτελεσμάτων.

Όσα είπε η Μαρία Σάκκαρη στη συνέντευξή της

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες των εκλογών ήταν αυτή με τον Κωνσταντίνο (Μητσοτάκη) να κλαίει έχοντας στην αγκαλιά του τις αδερφές και τη μητέρα του. Εσύ πώς ένιωσες όταν την είδες;

Δυστυχώς δεν ήμουν στην Ελλάδα στις εκλογές. Ήταν πολύ συγκινητικό διότι εκτός του ότι τον αγαπώ πάρα πολύ γιατί είναι ο άνθρωπός μου – τώρα που σκέφτομαι αυτή τη φωτογραφία θέλω να κλάψω – αγαπώ πολύ και την οικογένειά του. Και μου στέκονται σε κάθε μου βήμα, σε κάθε μου αγώνα, γενικά είναι πάρα πολύ κοντά μου.

Ξέρω και πόσο έχουν παλέψει οικογενειακά όλοι μαζί και πόσο ωραίο είναι ότι βγήκε αυτό προς τα έξω και οι κόποι τους ανταμείφθηκαν. Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν μπορούσα να είμαι εκεί, ένιωθα τελείως FOMO (Fear of Missing Out), τελείως… στην απέξω που δεν μπορούσα να είμαι εκεί! Χάρηκα, όμως, πολύ με το αποτέλεσμα και κυρίως για εκείνον και την οικογένειά του.

Διαβάστε ακόμα:

Γη της Ελιάς: Το τέλος βάφεται με αίμα -Μακελειό, αποκαλύψεις, εκδίκηση και χωρισμός στο φινάλε

Μαρία Ιωαννίδου: Σοκάρει μιλώντας για τον καρκίνο -«Έμεινα καραφλή και έλεγα πως θα περάσει»

Πέθανε ο Βασίλης Κωνσταντινίδης του θρυλικού συγκροτήματος «Idols»

Keywords
Τυχαία Θέματα