Χάρης Ρώμας για Γιώργο Πατούλη: «Δεν θα διαγράψω τον φίλο μου επειδή χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο»

Ο Χάρης Ρώμας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes» και ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τη φιλία και τη συνεργασία του με τον Γιώργο Πατούλη, ο οποίος απέσυρε την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Αττικής, μετά το πολυσυζητημένο ζεϊμπέκικο που χόρεψε.

Ο Χάρης Ρώμας ξεκαθάρισε στον αέρα του OPEN ότι εξακολουθεί να στηρίζει και να πιστεύει τον Γιώργο Πατούλη, ενώ τόνισε πως για

ένα ζεϊμπέκικο δεν θα διαγράψει έναν φίλο από τη ζωή του.

«Πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με την πολιτική, γιατί μου ζήτησε ο παλιός συμφοιτητής μου στην Ιατρική Σχολή, Γιώργος Πατούλης, να τον βοηθήσω στην Περιφέρεια Αττικής. Εγώ το σκεφτόμουν πολύ, είχα και παλιότερα προτάσεις αλλά είχα απορρίψει την ιδέα να ασχοληθώ.

Με τον Γιώργο ίσως ήταν συναισθηματικό γιατί υπήρξαμε συμφοιτητές, ίσως ήταν και η κατάλληλη στιγμή για να το κάνω», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας για την ενασχόλησή του με την πολιτική.

Ο Χάρης Ρώμας μιλάει για τον Γιώργο Πατούλη

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις με τον Γιώργο Πατούλη, ενώ αναφέρθηκε και στον Νίκο Χαρδαλιά.

«Με τον Γιώργο με συνδέει μια φιλία. Τον στηρίζω ακόμα και θα τον στηρίζω πάντα. Ο Γιώργος αποσύρθηκε μόνος του και μπράβο που δεν ήθελε να αναμοχλεύσει τα πράγματα, δεν διεκδίκησε το αντάρτικο της Περιφέρειας. Αποφάσισε να συνεχίσει να στηρίζει το κόμμα που πιστεύει.

Τώρα, να ανεβάζουν φωτογραφίες με τον Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος είναι μια άριστη επιλογή μετά τον Γιώργο και είναι ικανός, αλλά κάτσε – περίμενε λίγο, αμέσως να δείξεις ότι είμαστε φιλαράκια για να πάρεις μία θέση. Εγώ αυτό στην πολιτική το σιχαίνομαι. Δεν θα διαγράψω τον φίλο μου επειδή χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο», είπε χαρακτηριστικά,

Διαβάστε ακόμα:

 Εβελίνα Νικόλιζα: Το απαράδεκτο σχόλιο για εκείνη και τη Μπέσσυ Αργυράκη – «150 κιλά αυτή, 200 εσύ…»

 Εξιτήριο για την Όλγα Κιουρτσάκη: «Ολοκληρώθηκα σαν μητέρα» – Η συγκίνηση της Άντζελας Δημητρίου

 Δέσποινα Βανδή: Στο μαγαζί της αδερφής του Μπισμπίκη – Το βίντεο στα social media

Keywords
Τυχαία Θέματα