Ελένη Χαμπέρη: Κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές – Η ανακοίνωσή της

Η Ελένη Χαμπέρη συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο «Survivor» τόσο το 2021 όσο και το 2023 στον All Star κύκλο. Η γυμνάστρια είχε μια αξιόλογη πορεία και κέρδισε την αγάπη και τη στήριξη του κοινού.

Μετά το πέρας αυτού του κεφαλαίου, η Ελένη Χαμπέρη είναι έτοιμη να ανοίξει ένα καινούργιο κεφάλαιο που σχετίζεται με την πολιτική. Ειδικότερα, η ίδια ανακοίνωσε μέσα από μια ανάρτηση

στα social media πως θα είναι υποψήφια στον Βόλο στις εκλογές του Οκτώβρη και εξήγησε το σκεπτικό που την οδήγησε σε αυτή την απόφαση.

Όσα έγραψε η Ελένη Χαμπέρη για την απόφασή της να ασχοληθεί με την πολιτική

«Ως νέος άνθρωπος με απέραντη αγάπη για την πόλη μου και με αίσθημα ευθύνης και συνειδητοποίηση της ανάγκης για προσφορά στην κοινωνία μέσω της συμμετοχής στα κοινά, κατέρχομαι στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 ως υποψήφια με τον συνδυασμό “Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική” του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου.

Η πόλη μας τα τελευταία χρόνια έχει, κατά κοινή ομολογία, διαγράψει μια αλματώδη αναπτυξιακή πορεία σε πολλούς τομείς, που την έχουν καταστήσει σημείο αναφοράς και πόλη πρότυπο σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Στη συνέχιση αυτής της προσπάθειας πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλλω ουσιαστικά και να βάλω και εγώ το δικό μου λιθαράκι, τις δικές μου εμπνεύσεις σε ό,τι αφορά το κομμάτι του αθλητισμού στην πόλη μας», έγραψε η Ελένη Χαμπέρη στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Χάρης Ρώμας για Γιώργο Πατούλη: «Δεν θα διαγράψω τον φίλο μου επειδή χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο»

 Σασμός: Και επίσημα ο Βασίλης Μπισμπίκης «εισβάλλει» στη σειρά – Η ανακοίνωση του ALPHA

 James Καφετζής: Παραλίγο να πέσει θύμα κλοπής μπροστά στα μάτια του – Το απίστευτο περιστατικό

Keywords
Τυχαία Θέματα