Olivia Culpo: To δερμάτινο φόρεμά της είναι ό,τι πιο ωραίο είδαμε σήμερα

Η Olivia Culpo πήγε στο πάρτι του σχεδιαστή Sruart Weitzman για τη νέα του καμπάνια που μόλις κυκλοφόρησε. Η ίδια διαθέτει πολύ εντυπωσιακό στιλ και κάθε της εμφάνιση μας αρέσει πολύ.

Για τη συγκεκριμένη περίσταση η Olivia φόρεσε ένα μπεζ φόρεμα Fendi, μια καφέ τσάντα Gabriela Hearst και γόβες σε ανοιχτό καφέ χρώμα Stuart Weitzman

αξίας 398 δολαρίων. Το μπεζ χρώμα είναι μια απόχρωση που αποτελεί την έκπληξη του φετινού χειμώνα και την έχουν λατρέψει όλες οι stars και fashionistas. Την είδαμε να κυριαρχεί στα χειμερινά μας πανωφόρια, αλλά και σε φορέματα, παπούτσια και αξεσουάρ.

To δερμάτινο φόρεμα της Olivia αποτελείται από τον συνδυασμό δύο υφασμάτων, κάτι που το κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο. Η ίδια φόρεσε στη μέση της μια καφέ ζώνη για να την τονίσει καλύτερα.

Tip! Οι σχεδιαστές στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης έδειξαν την αδυναμία τους στις ζώνες που αναμένεται να φορεθούν από εδώ και στο εξής ακόμα περισσότερο. Βάλε τη ζώνη σου πάνω από το φόρεμά σου (όπως έκανε η Olivia Culpo) ή πάνω από το παλτό σου για να τονίσεις τη μέση σου.

Η Οlivia Culpo ολοκλήρωσε το πετυχημένο της look με κόκκινο κραγιόν, για να δώσει λίγο χρώμα στο look της, και έναν αυστηρό κότσο.

Διαβάστε ακόμα: Kate Middleton & Meghan Markle: Δες τι φόρεσαν σε πρόσφατες εξόδους τους οι Δούκισσες

Keywords
Τυχαία Θέματα